....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Π.Ε.Κ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Για την Ελληνοποίηση Ρουμάνικων, Αλβανικών, και Βουλγάρικων αμνοεριφίων κάνει λόγο η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και εφιστά την προσοχή στους Περιφερειάρχες της χώρας με την ακόλουθη ανακοίνωση.

  Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων

 

Με αφορμή την έλευση του Αγίου Πάσχα των Ελλήνων σε λιγότερο από ένα μήνα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κύριους Περιφερειάρχες της χώρας και να τους ζητήσουμε να επιστήσουν την προσοχή στις αρμόδιες κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες, ώστε κατά την σφαγή των αμνοεριφίων να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα

του παρελθόντος!!

Να μην έχουμε δηλαδή την Ελληνοποίηση των εισαγόμενων αμνοεριφίων, μιας κι έχουμε παρατηρήσει στο παρελθόν πως ενώ εισάγονται αμνοερίφια από τις χώρες της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, των Σκοπίων και της Ρουμανίας στον Έλληνα καταναλωτή καταλήγουν μόνο Ελληνικά!!

Ενώ εισάγονται με νόμιμα παραστατικά ζώντα ζώα από τις χώρες που προαναφέραμε κάπου στην πορεία χάνονται τα ίχνη τους κι εξαφανίζονται!!

Στα σφαγεία δηλαδή όπου και καταλήγουν σφραγίζονται ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

Στις τρομακτικά δύσκολες μέρες που περνά η Ελληνική κτηνοτροφία όπως καταλαβαίνεται μια επανεμφάνιση αυτού του φαινομένου και φέτος θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως την χαριστική βολή!!

 

Για το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments