....

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚ. ΓΙΑΤΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO)

Προκλητική και απαράδεκτη εισήγηση κατέθεσε ο κ. Ι. Γενναρίδης στην συνάντηση που έγινε στις 2-11-2015 για θέματα υγείας του νομού μας.

Ο κ. Γενναρίδης είναι Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Πέλλας και Διευθυντής του Ακτινολογικού Νοσοκομείου Έδεσσας όταν πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην κατάργηση του Κέντρου Υγείας Άρνισσας επί λεξή: "Τι μας χρειάζεται το Κέντρο Υγείας Άρνισσας;"  και στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι δεν χρειάζεται να λειτουργούν  τα Κέντρα Υγείας όλο το 24ωρο. Στην πρότασή του αυτή όλοι στην συνάντηση έμειναν άναυδοι με την αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη ότι δεν συμφωνεί με αυτή την πρόταση. Image and video hosting by TinyPic

Ιδιαίτερη αίσθηση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Έδεσσας δεν αντέδρασε στο παραμικρό. 

Κύριε Γενναρίδη  εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε αφού δεν το γνωρίζετε ότι το Κέντρο Υγείας Άρνισσας εξυπηρετεί 10 το λιγότερο χωριά στην περιοχή και τον Π. Άγιο Αθανάσιο που κατά την χειμερινή περίοδο φιλοξενεί πάνω από 3000 κόσμο καθώς και το Χιονοδρομικό Κέντρο στο οποίο συμβαίνουν περιστατικά και ατυχήματα που εξυπηρετούνται πρώτα και άμεσα από το Κέντρο Υγείας Άρνισσας. Και να σας ενημερώσουμε επίσης ότι το Νοσοκομείο της Έδεσσας απέχει 25 χιλ/τρα και με ένα οδικο δίκτυο σε πολύ άσχημη κατάσταση ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο.

 

Δείτε το βίντεο με την πρόταση και τον διάλογο:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments