....

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: ΒΓΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΣΤΟ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Η αγωνιώδης προσπάθεια της της κυβέρνησης να εξαλείψει τα ράντζα από τα δημόσια νοσοκομεία ενόψει εκλογών δείχνει να πέφτει στο κενό με την εικόνα που μεταφέρεται να «τραυματίζει» το κυβερνητικό αφήγημα.

Νύχτα χάους στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μεταδίδει το ethnos.gr καθώς τα ράντζα αλλά πλέον και τα τροχήλατα που υποτίθεται ότι είχαν εξαφανισθεί, εμφανίσθηκαν ξανά στους διαδρόμους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα πρωί, «επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς εκατοντάδες ασθενείς είχαν σπεύσει στα επείγοντα χωρίς όμως να μπορούν να εξυπηρετηθούν».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ «χρειάστηκε να περιμένουν ατελείωτες ώρες για να εξετασθούν από τους γιατρούς, οι οποίοι έτρεχαν από τον έναν θάλαμο στον άλλο. Αντίστοιχες εικόνες και στην Παθολογική κλινική που εφημέρευε ενώ πλέον στους διαδρόμους του νοσοκομείου έχουν αναπτυχθεί 45 ράντζα αλλά και τροχήλατα».2

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι με απόφαση του υπουργείου Υγείας όταν σε ένα νοσοκομείο υπάρχουν ράντζα ο ασθενής μπορεί να μεταφερθεί δωρεάν σε ιδιωτική κλινική χωρίς να έχει απολύτως καμία επιβάρυνση όμως εκ του αποτελέσματος η λύση της μεταφοράς των ασθενών από το δημόσιο ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές δεν λειτούργησε.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments