....

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Τί απαντά η υπεύθυνη του νομικού τμήματος του Συνηγόρου του Αγρότη, Βολιώτισσα Δικηγόρος Ευαγγελία Γιαλίδη

Από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας, στους λογαριασμούς των αγροτών πιστώθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, τα χρήματα της βασικής ενίσχυσης.

0955469001449605958

Σε αρκετές περιπτώσεις οι αγρότες δεν  πρόλαβαν καν να δουν τα ποσά, αφού μονομερώς οι τράπεζες προχώρησαν στις κατασχέσεις τους.

Οι αγρότες προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις με έτοιμη τη νομική τους απάντηση.

Η υπεύθυνη του νομικού τμήματος του Συνηγόρου του Αγρότη, Βολιώτισσα ΔικηγόροςΕυαγγελία Γιαλίδη, αναφέρει: «Οι πρακτικές αυτές, τόσο η κατάσχεση επιδοτήσεων, που κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς, όσο και η κατάσχεση των λογαριασμών χωρίς ενημέρωση, προσβάλλονται και γι” αυτό σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι αναγκαίο να δρα ο δικαιούχος άμεσα!!».

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης, ευχαριστώντας την δικηγόρο, γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

«Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω την υπεύθυνη του νομικού τμήματος του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του ΑΓΡΟΤΗ δικηγόρο Eva Gialidi που ενώ έχει επιφορτιστεί να είναι αύριο σε ετοιμότητα για τυχών κατασχέσεις επιδοτήσεων από κράτος και τράπεζες, πριν λίγο επικοινώνησα μαζί της για την ανθρωποκτονία στα Τέμπη και μου δήλωσε πως ότι ώρα και να χρειαστεί θα μεταβεί στην Λάρισα. την ίδια ετοιμότητα επέδειξε και στην υπόθεση του κτηνοτρόφου που μπήκε με το όπλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ της Κοζάνης και στην περίπτωση της αυτοκτονίας συναδέλφου στην Λαμία και σε πολλές άλλες….Αυτό χρειαζόταν ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του ΑΓΡΟΤΗ δικηγόρο κομάντο !!!!!»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments