....

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Το φίλαθλο κοινό πάγωσε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Δανία - Φινλανδία, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας σοκ στον κόσμο.

Ένα σοκαριστικό σκηνικό στήθηκε λίγο πριν το φινάλε του πρώτο ημιχρόνου στο Δανία - Φινλανδία στην πρεμιέρα του Euro 2020, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο και να πέφτει στο έδαφος.

Οι συμπαίκτες του και εκείνοι της Φινλανδίας πάγωσαν και φώναξαν άμεσα για να μπουν γιατροί στο γήπεδο, με ιατρικό επιτελείο να μπαίνει και να τουν κάνουν καρδιακές μαλάξεις την ώρα που άπαντες ήταν σοκαρισμένοι.

Το ματς διεκόπη άμεσα, με τους παίκτες να παρακολουθούν συγκλονισμένοι και να προσεύχονται, την ώρα που οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την αναπνοή του και να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Αυτό δεν έγινε, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν μία ασπίδα (για να τον προστατεύσουν από τις τηλεοπτικές κάμερες) και να περιστοιχίζουν τους γιατρούς που τον έβαλαν σε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν μετά από περίπου 10 λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments