15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ..

«ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ»

Ξεκινάει από σήμερα η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας  European Mobility Week και σε όλη την Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

διοργανώνονται δράσεις βιώσιμης & καθαρής μετακίνησης.

Στην Έδεσσα διοργανώνεται γύρος πόλης με το ποδήλατο με σύνθημα «Καθαρή Πόλη  Καθαρή Μετακίνηση  Περιμένουμε την δική σου κίνηση». Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών.

Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται κάθε χρόνο αυτό το διάστημα είναι η ενθάρρυνση των Ευρωπαϊκών Τοπικών Αρχών και Φορέων για την εφαρμογή μέτρων και πολιτικών βιώσιμων μεταφορών. Η αλλαγή των συνηθειών στο τρόπο μετακίνησης θα συνδράμει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και των περιβαλλοντικών συνθηκών των πόλεων.

Για την πόλη της Έδεσσας αυτό σημαίνει περισσότερος χώρος για τους πεζούς και τους ποδηλάτες και με την συμμετοχή μας δηλώνουμε στην πράξη ότι θέλουμε καθαρή πράσινη μετακίνηση για την δική μας καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

Την πρωτοβουλία για την δράση οργανώνει η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Έδεσσας Φυσάει Κόντρα και η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους.

Καθαρή Πόλη  Καθαρή Μετακίνηση  Περιμένουμε την δική σου κίνηση

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments