....

ΚΑΥΤΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ» ΚΡΥΟ! (VIDEO)

 

 

 

«Αυτοκρατορική» παράσταση... Χριστουγέννων, έδωσε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ομάδα Twerk, που χόρεψε κάτω από τον μπλε ουρανό στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και προκάλεσε το ενδιαφέρον των διερχομένων.

 

Η ομάδα Li's EMPIRE, ένα χορευτικό crew που δημιουργήθηκε το 2014 από την καθηγήτρια χορού και χορογράφο, Anel Li, ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και με ένα εορταστικό μίνι πρόγραμμα, χόρεψε μπροστά στα μάτια των περαστικών στην Αγίας Σοφίας το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη ThessNews η Anel Li, όλη η ομάδα με τη καθηγήτρια και τις χορεύτριες, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί  αυτή τη περίοδο στη πόλη της Θεσσαλονίκης, θέλησαν και εκείνες με τις σειρά τους, να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων!

«Θελήσαμε σαν ομάδα να μπούμε και εμείς στο κλίμα των Χριστουγέννων, χορεύοντας παρά το κρύο, στον όμορφο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια χορού, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια τον Ιανουάριο έχει χορέψει στα... χιόνια.

Τι λένε οι νεαρές χορεύτριες στη ThessNews

Η καθηγήτρια Anel Li και οι νεαρές χορεύτριες της Li's Empire, εξηγούν στη ThessNews λεπτομέρειες γύρω από το Twerk και τα πλεονεκτήματα του, ενώ δίνουν απάντηση σχετικά με το αν αποτελεί πρόκληση ο συγκεκριμένος χορός.

«Το Twerk είναι πρόκληση, καθώς σαν χορός είναι αισθησιακός και πρέπει να είσαι έτοιμη να το υποστηρίξεις. Πέρα από αυτό όμως, απαιτεί αντοχές, έχει ενδιαφέρουσες τεχνικές και ακροβατικές κινήσεις κατά τις οποίες πρέπει να είσαι πρόθυμη με όρεξη ώστε να μάθεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια χορού, Anel Li, ενώ από την πλευρά της η χορεύτρια Μαρία Νικολαΐδου τονίζει πως «στον χορό δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Ο καθένας ορίζει σχετικά με το που θα φτάσει σε κάθε ηλικία».

Κάθε χορός, έτσι και το Twerk -που σιγά-σιγά αποκτάει όλο και περισσότερους fans στην Ελλάδα-, χρειάζεται το ανάλογο είδος μουσικής, που θα υποστηρίξει την χορογραφία.

Όπως διευκρινίζει στη ThessNews η χορεύτρια Κατερίνα Σουσώνη, τα ξένα τραγούδια και κυρίως, η Trap μουσική καθώς και η ηλεκτρονική μουσική, είναι εκείνα που υποστηρίζουν το Twerk.

Το Twerk γυμνάζει όλο το σώμα ευχάριστα

Την άποψη ότι το Τwerk είναι καλός τρόπος γυμναστικής, καθώς γυμνάζει όλο το σώμα με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, υποστηρίζει η χορεύτρια Δήμητρα Παπακώστα, ενώ επισημαίνει πως: είναι το καλύτερο, να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

«Υπάρχει ως προοπτική στο μυαλό μερικών νεαρών χορευτριών, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με την δασκάλα του», προσθέτει η Δήμητρα Παπακώστα.

Πρόκληση για τους χορευτές και χορεύτριες που θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα είναι το Twerk, σύμφωνα με την χορεύτρια Νικολέτα Δεληχρήστου, ενώ από τη πλευρά της και η χορεύτρια Παναγιώτα Τζαγκαράκη, εξηγεί στη ThessNews πως ο συγκεκριμένος χορός, δεν έχει μεν όριο ηλικίας, αλλά θα ήταν «καλύτερα τα πρώτα βήματα να γίνουν μετά τα 16, καθώς είναι πιο αισθησιακός χορός σε σχέση με άλλους», είπε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα Τζαγκαράκη.

Η ομάδα Li's Empire εύχεται το νέο έτος να τις βρει με ακόμη περισσότερες χορεύτριες, να κάνουν περισσότερο γνωστό το είδος χορού που επέλεξαν, καθώς «δεν υπάρχει μόνο η πονηρή πλευρά, υπάρχει και η πλευρά ότι γυμνάζεσαι και είσαι δραστήριος», όπως εξήγησε η Anel Li στη ThessNews.

Στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας,  οι χορεύτριες που προκάλεσαν εντύπωση, ήταν οι: Νικολέτα Δεληχρήστου, Παναγιώτα Τζαγκαράκη, Μαρία Νικολαΐδου , Κωνσταντίνα Μπεχλιβάνη, Ραχήλ Μισδράχη, Δήμητρα Παπακώστα,  Κατερίνα Σουσώνη και φυσικά η επικεφαλής τους Anel Li ή Λένα Λυβίζου.

Η Li's EMPIRE, μέχρι στιγμής συμπεριλαμβάνει τέσσερις ομάδες, οι οποίες είναι οι: Li's TWERK °C (η πρώτη χορευτική ομάδα Twerk που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2014) οι TwerkaLicious, οι Twerk-Stars & την νέα ομάδα TwerkahoLics.

http://www.thessnews.gr/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments