....

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΌΡΑΜΑ» : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Πρόσκληση σε Σεμινάριο για Μέλλουσες Μανούλες με τίτλο:

«Σε Σύνδεση με το Μωρό μου» 

Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε μέλλουσες μανούλες σεσεμινάριο με τίτλο: «Σε σύνδεση με το Μωρό μου». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η φροντίδα της ψυχικής υγείας της μέλλουσας μανούλας, η βελτίωση της ποιότητας της συντροφικής της σχέσης και η διαχείριση του «καινούργιου» με ό,τι αυτό φέρνει κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι :

  1. «Γνωρίζω και παρουσιάζω τον «πολύτιμο» εαυτό μου στα μέλη της ομάδας».
  2. «Ονειρεύομαι και Συνδέομαιμε το Μωρό μου».
  3. «Αυτοφροντίδα νέας μητέρας (σωματική και ψυχική). Εστιάζω σε καθημερινές συμπεριφορές φροντίδας (Συναισθήματα, Διατροφή, Ύπνος, Άσκηση)».
  4. «Παρατηρώντας τις αλλαγές στη συντροφική μας σχέσηςκατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».
  5. «Προετοιμασία. Όλα αλλάζουν,Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου, μια θετική εμπειρία με νέους ρόλους. Συνδέω τις προσδοκίες με τις αλλαγές που έρχονται».
  6. «Κλείσιμο Σεμιναρίου,Αποχαιρετισμός».

 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν και επιπλέον 3 - 4 ενημερωτικές συναντήσεις με μαία και φυσικοθεραπεύτρια του νοσοκομείου Έδεσσας που θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες στις μέλλουσες μανούλες για τον τοκετό, τον θηλασμό, την άσκηση και ότι άλλο χρειάζεται.Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 8-10 εβδομαδιαίεςσυναντήσεις, 1,5 ώρας. Προτεινόμενες μέρες Τρίτη ή Πέμπτη πρωί.

Μπορούν να συμμετάσχουν μέλλουσες μανούλες από όλο τον νομό Πέλλας, δηλώνοντας συμμετοχή τηλεφωνικά στο 23810-51174 ή να στείλουν e-mail (info@kporama.gr).

 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. To σεμινάριο θα συντονίζει η κ. Ιωακειμίδου Μαρία – Κοινωνιολόγος, Στέλεχος Κ.Π Όραμα.

Σας περιμένουμε όλες!!!

Σχόλια - Facebook Comments