....

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ HUMANITE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τις διώξεις δημοσιογράφων, αυτή τη φορά με αφορμή δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Humanité. «Ό,τι και να κάνουν, όσο και να υιοθετήσουν πρακτικές Όρμπαν και Ερντογάν οι «φιλελεύθεροι» του κ. Μητσοτάκη, τους καταγγέλλει μέχρι και ο ευρωβουλευτής τους Γ. Κύρτσος» τονίζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

Η καταγγελία ακόμα μιας ευρωπαϊκής εφημερίδας, αυτή τη φορά της Humanite, πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή» είναι ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας για τις καθεστωτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τώρα, μετά τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα διώκονται και οι δικαστικοί που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis, όπως εξάλλου είχαν προαναγγείλει υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. με «αδιευκρίνιστα ποσά» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Ό,τι και να κάνουν, όσο και να υιοθετήσουν πρακτικές Όρμπαν και Ερντογάν οι «φιλελεύθεροι» του κ. Μητσοτάκη, τους καταγγέλλει μέχρι και ο ευρωβουλευτής τους Γ. Κύρτσος.


Οι πολίτες γνωρίζουν: Η Novartis παραδέχθηκε στις ΗΠΑ πρακτικές διαφθοράς στην Ελλάδα με γιατρούς και κρατικούς αξιωματούχους και έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό, πληρώνοντας 350 εκατ. ευρώ για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια. Και στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχει ζητηθεί ένα ευρώ από τη Novartis, αλλά με μεθοδεύσεις διώκονται, αντί για τη διαφθορά, αυτοί που την ερεύνησαν.​


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments