....

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ" O ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

Αισιόδοξοι οι γιατροί για τον μοναδικό επιζώντα από το βαγόνι ένα στα Τέμπη. Τι δήλωσε ο πατέρας του

 

Με αισιοδοξία μιλούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του βαγονιού 1, από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

"Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα... Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε... τι θα χρειαστεί από πλαστικές, από τέτοια, από αυτά, έχουμε... Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά - σιγά θα μπορέσει να επανέλθει", δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

 

Ο 20χρονος με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

"Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους" ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments