....

ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΕΡΤSPORTS ΣΤΗΝ TV

Με επίσημη ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση, γνωστοποίησε πως από την 1η Δεκεμβρίου το αθλητικό της πρόγραμμα, ΕΡΤSports, σταματά ως αυτόνομο και «σπάει» στα δύο, ανάμεσα στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και το ERTflix. Επιπλέον στο πλαίσιο των αλλαγών της Κρατικής τηλεόρασης τα τρία βασικά κανάλια της θα εκπέμπουν πλέον και σε υψηλή ανάλυση.

 

Πιο συγκεκριμένα το ΕΡΤ Sports κλείνει ως αυτόνομο τηλεοπτικό πρόγραμμα στους δέκτες μας, λίγο πριν συμπληρώσει δύο χρόνια στον αέρα, και μεταφέρεται αποκλειστικά στο ERTFlix.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής στο αθλητικό κανάλι, οι αγώνες της Basket League, του Basketball Champions League και των πρωταθλημάτων βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ  μεταφέρονται στην ΕΡΤ3, όπου θα δημιουργηθεί αθλητική ζώνη με το όνομα «ΕΡΤ3 Sports».

Τα κορυφαία Αθλητικά γεγονότα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι τελικοί του Champions League και του Europa League, η Formula 1 και το Roland Garros θα καλύπτονται πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ακόμη μία σημαντική αλλαγή αναμένεται να είναι το γεγονός πως τα διεθνή κανάλια, δηλαδή το BBC World, η Deutsche Welle, το TV5 Monde και το ΡΙΚ Sat θα μεταφερθούν σύντομα στην βασική πολυπλεξία, μαζί με τα τρία κανάλια της ΕΡΤ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments