....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Σήμερα έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τους ανθρώπους με τους οποίους τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνουμε τη μάχη στα Δημοτικά Συμβούλια για να τιμήσουμε τη ψήφο των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τους ανθρώπους που παρά τα καθημερινά προβλήματα και ανάγκες τους, έθεσαν ως απόλυτη προτεραιότητα την κατάθεση της διαφορετικής άποψης και την υπεράσπιση των αναγκών του συνόλου των πολιτών, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα.

Χρειάστηκαν γενναίες αποφάσεις οι οποίες κόστισαν στο συνδυασμό διαφύλαξαν όμως την ακεραιότητα και τήρησαν την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον κόσμο του Δήμου Έδεσσας.

Δεν άντεξαν όλοι.

Αυτοί όμως που παρουσιάζονται εκ νέου μπροστά σας κράτησαν ζωντανό το όνειρο ώστε σήμερα να ενισχυθεί με όλους αυτούς τους νέους συνεργάτες των οποίων το ήθος και η ανιδιοτέλεια κατάρτισαν ένα ψηφοδέλτιο που ήδη αναγνωρίζεται καθολικά!

Καλό αγώνα και δύναμη στους:

  1. Καραπατσούδη Ελένη

 απόφοιτο της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικό καρδιολόγο από το 1998.

Μετεκπαιδεύτηκε στο νοσοκομείο St Ambrogio του Μιλάνου στην αρρυθμιολογία  όπως επίσης και στην επεμβατική καρδιολογία στο Γεν. Νοσοκ. Γ.Παπανικολάου.

Είναι διευθύντρια ΕΣΥ στην Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Έδεσσας με πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στην εκτίμηση και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.Συγχρόνως είναι εκλεγμένο μέλος του ιατρικού συλλόγου!

Έχει ένα γιο ο οποίος φοιτά στο Πολυτεχνείο.

 

  1. Πέτκου Αναστάσιο

με σπουδές φυσικής ΑΠΘ, διδακτορικό Cambridge, καθηγητή και διευθυντή του σπουδαστηρίου θεωρητικής φυσικής του ΑΠΘ.

Είναι παντρεμένος με την Εδεσσαία Κατερίνα Καλαϊτζή και έχει 3 παιδιά.

 

  1. Καραμάνη Δήμητρα

Χημικό, ΣΘΕ ΑΠΘ. Μεταπτυχιακό στο University of York  στην πράσινη χημεία ( green chemistry and sustainable industrial technology ). ιδιωτική υπάλληλος  υπεύθυνη του συστήματος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Παντρεμένη με τον Τάσο Φιτσιώρη και μητέρα ενός κοριτσιού.

      4) Βαγγέλη Θωμά

απόφοιτο του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Κοζάνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος <<Λογιστική & Ελεγκτική>>.

 Εργάζεται από τον Ιούλιο του 2020 έως σήμερα ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας.

  1. Δελλή Αθανάσιο

Απόφοιτο του τμήματος  Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α. Π. Θ. και πολυετή πορεία στον τομέα της δασοκομίας και του περιβάλλοντος.

Από το 1991 έως και το 2009 κατείχε ατομική επιχείρηση με ειδίκευση σε δασικές μελέτες και έργα. Έπειτα, επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο δημόσιο τομέα. Υπηρέτησε στη Διεύθυνση Δασών Λέσβου μέχρι το 2016 και στη συνέχεια στο Δασαρχείο Αριδαίας. Σήμερα, υπηρετώ στη Διεύθυνση Δασών Πέλλας.Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Φλαμουριάς για την περίοδο 1995 – 1998.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Ζαχαροπούλου και έχει τρία παιδιά. 

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments