....

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης και στα παιδιά για τις πρωτότυπες δημιουργίες»

Στα εγκαίνια της έκθεσης έργων – δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας παραβρέθηκε την Παρασκευή, 4/4, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Λύκειο και την Επαγγελματική Σχολή Έδεσσας.

 

Ο κ. Θεοδωρίδης περιηγήθηκε στην έκθεση όπου είδε από κοντά τις δημιουργίες των μαθητών, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τις ενδιαφέρουσες απόψεις τους για θέματα που απασχολούν τους νέους στην εφηβική ηλικία. Επίσης ξεναγήθηκε από τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ και της ΕΠΑΣ Έδεσσας και συζήτησε μαζί τους για το περιεχόμενο της έκθεσης αλλά και για τα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σχολικές τους μονάδες.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρίδης σημείωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης και στα παιδιά για τις πρωτότυπες δημιουργίες. Οι νέοι είναι το μέλλον του τόπου μας και η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού των σχολικών μονάδων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά μας».

 

Τέλος, να επισημάνουμε ότι η έκθεση πραγματοποιείται στο χώρο του Γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ – ΕΚ Έδεσσας και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, τις ώρες από 09.00 – 13.30.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments