....

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δεν χρειάζεται να διαβάσετε άλλα νούμερα και στατιστικά στοιχεία. Φτάνει γίνατε λομωξιολόγοι, εντατικολόγοι και ειδικοί επί του ιού. Γίνατε και στατιστικολόγοι. Και επειδή η οργή μας είναι μεγάλη χθες έπρεπε να είχατε κουνηθεί όλοι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, πέρα από κόμματα και χρώματα. Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να αποδείξετε αυτό που περίτρανα, με παχιά γράμματα, γράφετε στο προφιλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, στις κάρτες που μοιράζετε στους ψηφοφόρους σας και στα email σας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, κάντε μας τη χάρη να σιωπήσετε. Βρείτε τους κολλητούς σας, τους φίλους σας, τους κουμπάρους σας… και δείτε πως θα βοηθήσετε όλοι μαζί τον Νομό μας. Δείτε πως θα βοηθήσετε τα δυο νοσοκομεία του Νομού, που είμαστε σίγουροι ότι έχουν αποκτήσει μια παγκόσμια πρωτιά: έγιναν ειδικοί για τον ιό, με τα τόσα δύσκολα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει. Δεν έχουν όμως άλλα δάκρυα να ρίξουν, όχι γιατί δεν έχουν ή γιατί δεν λυπούνται, ή γιατί δεν συμπάσχουν. Έχουν φτάσει στα όρια τους. Στα όρια τους έχουν φτάσει και πολλοί από εμάς. Όπως και η οργή μας.
Βρείτε, λοιπόν, τρόπο να έρχονται στον Νομό, από άκρη σε άκρη, από χωριό σε χωριό (όπως όταν κάνετε τις προεκλογικές σας φιέστες), τεστ. Να εξετάζονται οι άνθρωποι. Επίσης βρείτε τρόπο να εφαρμόζονται τα μέτρα. Γιατί τα μέτρα δεν εφαρμόζονται. Χαλαρώσαμε κύριοι και κυρίες.. Χαλαρώσαμε γιατί το πήραμε αψήφιστα τώρα, γιατί ξέραμε τι σημαίνει καραντίνα.
Και δεν αφορά όλους το παραπάνω. Μιλάμε για διπλανούς μας ανθρώπους, που έχουν πυρετό, που βρέθηκαν θετικοί και μετά τρεις μέρες βγήκαν έξω και εγκλημάτησαν. Ατομική ευθύνη μηδέν. Μηδέν όμως και η πολιτική ευθύνη! Έχουμε στη διάθεση μας μαρτυρίες ανθρώπων για όλα τα παραπάνω.
Βρείτε τρόπο να μιλήσετε όλοι μαζί (μέσω ζουμ, webex ή ό,τι άλλο θέλετε) και συνεννοηθείτε. Όλος ο κόσμος αναρωτιέται που είστε όλον αυτόν τον καιρό. Δεν αρκούν οι συμπαραστάσεις σας με επιστολές και ανακοινώσεις. ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ επιτέλους για να μας σώσετε. Το καταλαβαίνετε που έχουμε φτάσει; Φτάσαμε κάτω από το μηδέν γιατί δεν μπορείτε να μιλήσετε όλοι μαζί. Και αναρωτιόμαστε γιατί πραγματικά γιατί… Δεν θέλουμε να γίνετε ήρωες.. θέλουμε να σώσετε τον κόσμο, έστω και τώρα. Οι ευθύνες σας είναι μεγάλες, όπως επίσης και αυτά που μπορείτε να κάνετε…
Όσο για τους αρνητές της μάσκας, ένα έχουμε να τους πούμε: Καληνύχτα σας!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments