....

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ 5 & 6 ΜΑΡΤΙΟΥ– ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Κορωνοϊός: Σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα για Ηλεία, Ζάκυνθο και Αχαϊα

 

Τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας - Κλείνουν σχολεία, αθλητικά κέντρα, θέατρα και κινηματογράφοι αύριο και μεθαύριο

 

Στη λήψη έκτακτων μέτρων που αφορούν συνολικά το νομό Ηλείας προχωρά η κυβέρνηση, προκειμένου να προληφθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κλείνουν σχολεία, αθλητικά κέντρα, κινηματογράφοι, θέατρα αρχαιολογικοί χώροι  για 48 ώρες: αύριο και μεθαύριο.  Στο ίδιο διάστημα αναστέλλονται όλες οι μαζικές συναθροίσεις και αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.



 

Τα μέτρα αφορούν τους τρεις νομούς καθώς από αυτούς προέρχονται οι 54 εκδρομείς στους Αγίους Τόπους μεταξύ των οποίων ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που διαπιστώθηκε ως το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο κ.Τσιόδρας επανάλαβε την έκκληση των επιστημόνων για την πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης και ιδιαίτερα των κανόνων προσωπικής υγιεινής. 



 

Δείτε ΕΔΩ τι πρέπει να γνωρίζουμε και πώς θα προφυλαχθούμε

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments