....

Κ.Π.ΟΡΑΜΑ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Α) Πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως 4.9.15 3ήμερο σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Αρσενίου, Πετριάς, Ριζού, Λουτροχωρίου με θέμα « Η Ζωή μας .. με αξίες » με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στην σημαντικότητα των αξιών και την εφαρμογή ανάλογου υλικού στο σχολείο. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 27 άτομα δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευτικών όλων των παραπάνω σχολείων.Image and video hosting by TinyPic

Β) Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως 8.9.15 4ήμερο σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Πέλλας, Αθύρων, Δυτικού, Ραχώνας με θέμα «Αντιμετώπιση παιδικής επιθετικότητας στο σχολείο».

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ευαισθητοποίηση-ενημέρωση των εκπαιδευτικών στην έννοια της επιθετικότητας καθώς και στην εφαρμογή εκπαιδευτικού υλικού με τίτλο «Το σπίτι των παιδιών». Στο σεμινάριο συμμετείχαν 30 δάσκαλοι δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευτικών όλων των παραπάνω σχολείων.

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 57 δάσκαλοι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο τους.

Σχόλια - Facebook Comments