....

ΚΡΗΤΗ: «ΘΟΛΩΣΕ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ

Η υπόθεση που είχε αναστατώσει την κοινωνία της Σητείας εκδικάστηκε την Τετάρτη (13/6) σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Ο 48χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε δέκα φορές την πρώην κουνιάδα του επειδή δεν βρήκε την εν διαστάσει σύζυγο του με την οποία ήθελε να …λογαριαστούν, επιστρέφει στη φυλακή.

Η γυναίκα, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί με όλες τις δυνάμεις της, γλίτωσε από θαύμα. Η υπόθεση που είχε αναστατώσει την κοινωνία της Σητείας εκδικάστηκε σήμερα (13/6) σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Ο 48χρονος Αλβανός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και έξι μηνών, δηλαδή η πρωτόδικη ποινή του μειώθηκε κατά δύο έτη, ωστόσο μόλις την εκτίσει, θα απελαθεί από την χώρα. Σύμφωνα μάλιστα με την απόφαση της Δικαιοσύνης θα του απαγορευτεί για μία δεκαετία η επανείσοδος του στην Ελλάδα.

Ο 48χρονος, ο οποίος είχε εγκαταλείψει την σύζυγο του για τα … μάτια μιας άλλης, αφήνοντας την πίσω μόνη με δύο μικρά παιδιά, επέστρεψε στην Κρήτη όταν πληροφορήθηκε ότι είχε προχωρήσει στην ζωή της. Η συμβίωση τους μόνο αρμονική δεν περιγράφεται αφού, όπως ειπώθηκε, συχνά την ξυλοκοπούσε.

Κρύος ιδρώτας έλουσε την πρώην σύζυγο όταν δέχτηκε τηλεφώνημα του για να συναντηθούν και να μιλήσουν. Της τηλεφώνησε στην ταβέρνα όπου εργαζόταν και το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα ήταν να το βάλει στα πόδια, χωρίς να ενημερώσει κανένα, ούτε καν την αδερφή της, η οποία επίσης εργαζόταν στο ίδιο μαγαζί. Ο 48χρονος όταν διαπίστωσε ότι η πρώην του είχε εξαφανιστεί, ξέσπασε στην κουνιάδα, την οποία άρχισε να μαχαιρώνει με μανία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments