....

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ / ΒΑΖΕΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ

Προς γαλάζιο εμφύλιο βαδίζει η Νέα Δημοκρατία μετά το ζεΐμπέκικο του Γιώργου Πατούλη την ώρα που οι πυρκαγιές κατέστρεφαν τα πάντα γύρω τους. Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου αποτέλεσε μία αφορμή για το Μαξίμου να διαρρεύσει ότι ενοχλήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης στο μέτωπο των πυρκαγιών.

 

Έτσι, η κυβέρνηση φαίνεται ότι βάζει στον πάγο τον Γιώργο Πατούλη, προτιμώντας να δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Άμυνας μετά την επίσκεψη του σε στρατόπεδα προκειμένου να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας αμέσως μετά είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Μπορεί το Μαξίμου να μην γνωστοποίησε το λόγο που έγινε η επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είχε καμία σχέση με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες για το «γαλάζιο» χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά.

 

Ο υφυπουργός Άμυνας φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του πρωθυπουργού και να προετοιμάζεται ήδη για την κάθοδό του στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με τον οποίο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της αναζήτησης προσώπου στη θέση του Γιώργου Πατούλη, δήλωσε σήμερα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Η ανάρτησή του:

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», γράφει χαρακτηριστικά.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments