....

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες

Η αγαπη μου για τον τοπο στον οποιο μεγαλωσα και η αγωνια μου για το μελλον αυτου με οδηγησαν να δηλωσω παρων στις δημοτικες εκλογες του Μαιου και να ειμαι υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος στην Δημοτικη Ενοτητα της Βεγοριτιδας με τον συνδυασμο <<  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ>> με επικεφαλη τον Γιαννη Τσεπκεντζη.

Απευθυνομαι σε ολους τους πολιτες του Δημου Εδεσσας ανεξαρτητα απο κομματικη  προελευση και πεποιθησεις.

Πιστευω βαθια στη συναινεση, στον αλληλοσεβασμο, στη συνεννοηση και στη συνεργασια ολων διοτι μονο με αυτον τον τροπο μπορουμε να προχωρησουμε και να τα καταφερουμε.

Πιστευω οτι ολοι μαζι μπορουμε να πετυχουμε πολλα, χωρις ψευτικες υποσχεσεις αλλα με πραξεις και εργα μπορουμε να οργανωσουμε ενα Δημο προτυπο λειτουργειας,

να αντιμετωπισουμε αποτελεσματικα την καθημερινοτητα, να βελτιωσουμε την ποιοτητα ζωης,να σταθουμε διπλα στους συμπολιτες μας.Θελω αυτος ο τοπος να αποκτησει οτι του αξιζει να ειναι τοπος καταλληλος για την ζωη

των κατοικων του, να μην υστερει σε συγκριση με αλλες περιοχες και να ειμαστε ολοι περηφανοι που κατοικουμε στο Δημο Εδεσσας.

Συναναστρεφομαι καθημερινα με ανθρωπους  που αγωνιουν για την κατασταση του Δημου μας και μοιραζομαι τις σκεψεις και τον προβληματισμο ολων.

Η Δημοτικη αρχη εχει αφησει εδω και χρονια την Βεγοριτιδα στο ελεος χωρις την ικανοτητα αλλα και την διαθεση να παρεχει με ισοτητα σε καθε Δημοτικο διαμερισμα και σε καθε Δημοτη τα καταλληλα αγαθα.Σε ενα τοπο που ευδοκιμει η παραγωγη, η αγροτικη και η κτηνοτροφικη αναπτυξη πρεπει να αποτελεσει κυριο μελημα του Δημου.

 Η <<λευκη κορυφη>>, το ορος Καιμακτσαλαν με των πολλων δυνατοτητων χιονοδρομικο κεντρο μαζι με το γραφικο παραδοσιακο χωριο, Αγιος Αθανασιος μπορουν να αποτελεσουν εναν ιδανικο τουριστικο προορισμο και πολο ελξης

χιλιαδων τουριστων για τις χειμερινες εξορμησεις.Ετσι λοιπον , η αναπτυξη του τουρισμου και η αξιοποιηση του φυσικου και πολιτιστικου μας πλουτου δεν θα μπορουσε να μην αποτελεσει αναποσπαστο κομματι των στοχων μας.

Μεσα σε δυσκολους καιρους με τα πιεστικα προβληματα που δημιουργει στην καθημερινοτητα μας η συνεχιζομενη οικονομικη κριση, ολοι εμεις οι ανθρωποι που αγαπαμε αυτον τον τοπο εχουμε την ουσιαστικη υποχρεωση να βγουμε

μπροστα.Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες και στις ικανοτητες των ανθρωπων της περιοχης μας και πιστευω βαθια οτι μονο με την ενεργο συμμετοχη ολων μας μπορουμε να αλλαξουμε την μοιρα του τοπου μας να αλλαξουμε τον Δημο Εδεσσας.

Ενα δυνατο χαρτι που πρεπει να δωσουμε βαρυτητα και να το εκμεταλλευτουμε προς ωφελος του Δημου μας, βρισκεται στην Εδεσσα,ειναι το μαγευτικο Γεωπαρκο Καταρρακτων ενα πραγματικο αξιοθεατο με σπανια ομορφια τους εντυπωσιακους καταρρακτες, σημειο συναντησης ντοπιων και ταξιδευτων .Προκειται για ενα σπανιο μνημειο τησ φυσης μοναδικο στην Ελλαδα και δευτερο γνωστοτερο στον κοσμο.Ενα γεωλογικο συμπλεγμα που <<παντρευει>> την συνυπαρξη ενος παγκοσμια ξεχωριστου γεωτοπου με το νερο και την βλαστηση.

Για να μπορεσουμε λοιπον να υλοποιησουμε τους στοχους μας χρειαζονται νεα αφθαρτα και εντιμα προσωπα με γνωσεις,  προσοντα, σχεδιο, θεληση καταλληλα να ηγηθουν 

και να οδηγησουν μαζι με ικανους , αξιους αλλα και εμπειρους συνεργατες το Δημο Εδεσσας στο δυσκολο αυριο.

Με απαραιτητα εφοδια ολων την αγαπη για τον τοπο μας.

Σας καλω  να μας δωσετε δυναμη στην δυναμη μας με την ψηφο σας διοτι ηρθε η ωρα να συναντηθουμε στους νεους δρομους της ελπιδας της συνεννοησης, της δημιουργιας και της  αναπτυξης  ολοκληρου του Δημου Εδεσσας.

Ολοι μαζι για τον Δημο Εδεσσας.

Ολοι μαζι με τον υποψηφιο Δημαρχο του Δημου Εδεσσας Γιαννη Τσεπκεντζη να γραψουμε μια νεα σελιδα ελπιδας για τον τοπο μας.

 

ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments