....

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ; Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Λογοκρισία; Η μάστιγα του δημόσιου λόγου στα Social Media
 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό που παρακολουθεί την καθημερινή προσπάθεια ενημέρωσης από το paskedi.gr ότι η ιστοσελίδα μας εδώ μία εβδομάδα βρίσκεται σε καθεστώς περιορισμού προβολής στην πλατφόρμα του Facebook αποτελώντας θύμα της σύγχρονης μάστιγας της λογοκρισίας που πλήττει τον δημόσιο λόγο στα Social Media.
 
Κατόπιν λανθασμένης πληροφόρησης και χωρίς καμία προειδοποίηση, το Facebook εξακολουθεί να αγνοεί την επίσημη τοποθέτηση ΥΠΕΡ ΜΑΣ από τα ελληνικά Hoaxes, η οποία δικαιώνει την ορθότητα των αναρτήσεών μας, διατηρώντας το περιεχόμενό μας υπό περιορισμό προβολής.
 
Να σημειώσουμε ότι τα ελληνικά Hoaxes έχουν ενημερώσει σχετικά το Facebook και βρισκόμαστε εν αναμονή της άρσης του περιορισμού.
 
Ως εκ τούτου, καλούμε όλους όσους εμπιστεύεστε το ΠΑΣΚΚΕΔΙ για την καθημερινή σας ενημέρωση να στηρίξετε την ιστοσελίδα μας πραγματοποιώντας απευθείας επισκέψεις στον ιστότοπό μας ή στη σελίδα μας στο facebook προκειμένου να μείνετε συντονισμένοι με όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. 
 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο πάθος να υπηρετούμε αυτό που κάνουμε!
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments