....

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

<--break->

Λουτράκι Πέλλας: Η βροχή σύμμαχος στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς

Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Λουτράκι Πέλλας, με τις φλόγες και τον καπνό να είναι ορατά από αρκετές περιοχές της Δυτικής Αλμωπίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ενδέχεται να προκλήθηκε από πτώση κεραυνού, καθώς στην περιοχή επικρατούσαν καταιγίδες.

Το δύσβατο σημείο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δυσκόλεψε την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ενώ από το πρωί της Δευτέρας στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν και εναέρια μέσα.

Σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς αποτέλεσε και ο καιρός, καθώς η βροχή που έπεσε στην περιοχή συνέβαλε στη μείωση της έντασης της φωτιάς και δημιούργησε καλύτερες συνθήκες για την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

2 ελικόπτερα 1 καναντερ και πεζοπορα τμήματα σε δύσβατη περιοχή στο άνω Λουτράκι περιοχή σοκολ  

Πάραμενουν στο σημείο οι δυνάμεις έβρεξε λίγο το απόγευμα τα πρωί θα φανεί πως είναι η κατάσταση στην περιοχή.

 

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς το δύσβατο της περιοχής απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης.

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments