..

ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ [VIDEO]

Ένα εντεκάχρονο αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τραυματισμένο, από επίθεση σκύλου που δέχθηκε, ενώ έκανε ποδήλατο σε χωριό της Ευβοίας.
Οι γονείς του παιδιού περιγράφουν στον Alpha TV το άγριο περιστατικό, ενώ η ιδιοκτήτρια του σκύλου, αμέσως μετά το περιστατικό, αναχώρησε από την Εύβοια, όπου έκανε διακοπές. Κάμερα Nikitas Chatzinikitas-Ήχος @Γιώργος Κομπιάδης - Μοντάζ Siamandoura Evagelia

Το αγορι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

 

Επίθεση από σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δέχθηκε ένας 11χρονος στο Αχλάδι της Εύβοιας το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον ALPHA.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε ο Νίκος (σ.σ. το όνομα του 11χρονου) ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.
 

 

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του, είπαν στους γονείς του ότι «με τέτοιες πληγές πρέπει να πας στο Παίδων».

Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει οργισμένος με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου η οποία μετά την επίθεση «έφυγε από την Εύβοια αντί να έρθει να δει το παιδί πώς είναι».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments