....

ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!

Λυπηθείτε το ποδόσφαιρο, πηγαίνετε σπίτι σας!

 
 
 

Του Παύλου Παπαδημητρίου

Για να μη γράφουμε μόνο για τα ματς στα οποία αγωνίζονται οι μεγάλες ομάδες: Στην Ξάνθη και τη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής ντροπιάστηκε και πάλι και η ελληνική διαιτησία και αυτή η «υπέροχη μάστιγα» του VAR.Κι αποδείχθηκε περίτρανα αυτό που εδώ και καιρό υποστηρίζω:Όταν ο διαιτητής δεν είναι καλός στο γήπεδο δε θα είναι καλός και στο control room του VAR.

Και οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι καλοί διαιτητές. Είναι ατάλαντοι και τεμπέληδες.Πολλώ δε μάλλον όταν «σμίγουν» με ανεπαρκείς κι εξίσου τεμπέληδες εκπαιδευτές προκύπτουν όλα αυτά τα κωμικοτραγικά των οποίων γίναμε μάρτυρες στους αγώνες Πανιωνίου-Ατρομήτου και Ξάνθης-ΟΦΗ.

Δε μπορεί -δηλαδή- το γκολ να μπαίνει στο 60´ και η τελική απόφαση για το αν μετράει η όχι να λαμβάνεται στο 68´.Το VAR υπάρχει για να βοηθάει το άθλημα κι ΟΧΙ για ν αφαιρεί από μια αναμέτρηση τον καθαρό της χρόνο!!!Άσε που ο διαιτητής στον αγώνα της Ξάνθης αποφάσισε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις ενώ είχαν «δαπανηθεί» για τις φάσεις που εξετάστηκαν στο VAR συνολικά δέκα λεπτά!!!

Λυπηθείτε μας ρε παιδιά!Καλά είναι τα λεφτά αλλά δεν τ αξίζετε!Ανακαλύψτε μέσα σας λίγο φιλότιμο και πηγαίνετε σπίτι σας,σταματήστε να ταλαιπωρείτε και τόνους φιλάθλους και το ποδόσφαιρο το ίδιο!!!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments