....

MASTERCHEF, ΕΠΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΝ ON CAMERA [ΒΙΝΤΕΟ]

 

 

Αν ο Χριστόφορος Πέσκιας ήταν κριτής στο MasterChef, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έκανε πολύ δύσκολη την ζωή των παικτών.

Ο διάσημος και βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ έκανε μία guest εμφάνιση στο Master Chef και ήταν ο πιο αυστηρός από όλους.

Αρχικά ο Χριστόφορος Πέσκιας βρήκε πολύ απλή την δοκιμασία των παικτών, οι οποίοι έπρεπε να δημιουργήσουν και να μαγειρέψουν μέσα σε 1μιση ώρα ένα ολόκληρο μενού και ζήτησε από τον Πάνο Ιωαννίδη να τους δυσκολέψει κι άλλο.

Ετσι οι αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να κλέψουν δύο προϊόντα από την άλλη ομάδα και να τα προσθέσουν στο μενού τους.

 

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αφού προειδοποίησε τους παίκτες πως περιμένει από αυτούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό, καθώς πήγε εκεί νηστικός, άρχισε να τριγυρνά γύρω από τους πάγκους των δύο ομάδων και να κάνει παρατηρήσεις.

Κάνοντας παρατηρήσεις στην κόκκινη ομάδα για το κρέας και το ψάρι, ο ίδιος είπε στον κριτή Πάνο Ιωαννίδη πως αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και άρα δεν θα του αρέσει και γευστικά.

Ο ίδιος μάλιστα έστησε και ένα μικρό χιουμοριστικό καβγαδάκι με τον δεύτερο guest και έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, αποκαλώντας τον χοντρούλη on camera.

«Άντε, πεινάσαμε… Χοντρούλη, εσύ πείνασες» είπε ο Πέσκιας στον Τσιοτίνη παίρνοντας την επική απάνταση «Όχι λαχανοντολμά μου». Ο διάλογος φυσικά και έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη να βάλει τα γέλια...

 

 

 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments