....

ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπάει με την ασπίδα του στο κεφάλι φοιτήτρια. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) μπροστά από τα Προπύλαια ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο αστυνομικός πλησιάζει την κοπέλα και τη χτυπάει στο κεφάλι ενώ αυτή είναι στο έδαφος. Η φοιτήτρια σκαρφαλώνει στα προστατευτικά κάγκελα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο και τρέπεται σε φυγή.

 

Το κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 το πρωί. Σειρά από προσυγκεντρώσεις ενώθηκαν στη συνέχεια σε κοινή συγκέντρωση και πορεία, ενώ από την πρώτη ώρα υπήρχαν αναφορές για τουλάχιστον έξι προσαγωγές, ενώ λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι έγινε ρίψη χημικών και κρότου λάμψης στην πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι χιλιάδες διαδηλωτές.

Βίντεο-ντοκουμέντο – «Δολοφονική» πορεία γερανού της αστυνομίας στην οδό Ακαδημίας

Οργή και πολλά ερωτηματικά για τις πραγματικές επιδιώξεις της κυβέρνησης και της ΕΛΑΣ προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη σχεδόν «δολοφονική» πορεία γερανού της αστυνομίας στην οδό Ακαδημίας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το εν λόγω αστυνομικό όχημα ακολουθεί ανεξέλεγκτη πορεία και προσκρούει με δύναμη πάνω σε κάδο απορριμάτων, ενώ ακριβώς δίπλα στέκονται διαδηλωτές.

Σοβαρή καταγγελία ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν διαδηλώτρια στο κεφάλι: «Απαιτούμε μεταφορά της στο νοσοκομείο»

Η δε ομάδα στο Facebook «Δια Πυρός» αναφέρει πως η αστυνομία προσήγαγε δύο γυναίκες στη ΓΑΔΑ εκ των οποίων η μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από χτυπήματα αστυνομικών.

«Απαιτούμε την άμεση μεταφορά της συντρόφισσας μας στο νοσοκομείο και την άμεση απελευθέρωσή της», τονίζεται στην ανάρτηση στο Facebook.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments