....

"ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ" Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0-1 ΣΚΟΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Παρακολουθείστε το goal και τις καλύτερες στιγμές από την σημερινή νίκη της ομάδας μας στην Κοζάνη με 0-1

 

 

Φάσεις και γκολ:

Στο 10ο της συνάντησης φάουλ του Καραγιάννη κεφαλιά του Κωστούλα λίγο και στο 21ο σε σέντρα του Παπαργυρίου, ανάποδο ψαλίδι του Κωστούλα ο Τεντζέρης μπλόκαρε.

Στο 28ο σέντρα σουτ του Αβραμίδη η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά λόγω του αέρα με πορεία το παραθυράκι του Κυριακίδη, αλλά ο πολύπειρος portiero θα πεταχτεί και θα βγάλει την μπάλα κόρνερ.

 

Στο 31ο σέντρα του Ντόγου κεφαλιά του Μελικιώτη, ανάποδο ”ψαλίδι” του Κυζιρίδη λίγο άουτ.

Στο 34ο φάουλ για την Κοζάνη με τον Παπαργυρίου, κεφαλιά του επερχόμενου Μπακάλη η μπάλα φεύγει άουτ.

Στο 41ο ο εξαιρετικός Μελικιώτης θα ξεφύγει από τους αμυντικούς της Κοζάνης θα πλασάρει τον Κυριακίδη και θα κάνει το 0-1 παγώνοντας το γήπεδο και τους φιλάθλους στις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης.

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι, με περισσότερη δύναμη και πάθος, αλλά η σωστή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, της στέρησαν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Κύριοι εκφραστές της πίεσης στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της Κοζάνης οι Καραγιάννης, Κωστούλας, Baro, και Μαυροματίδης.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, και στο 50ο σέντρα του Παπαργυρίου κεφαλιά του Ιορδανίδη, στην επαναφορά σουτ του Baro στα δίχτυα του Τεντζέρη αλλά υποδείχτηκε σε θέση off site από τον επόπτη περιοχής του Εδεσσαϊκού.

Στο 78 πολυ όμορφη εναλλαγή του εισελθόντα Μαυροματίδη με τον Baro, με τον τελευταίο να μην μπορεί να πλασάρει τον Τεντζέρη.

Στο 83ο και στο 84ο δύο διαδοχικές πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την Κοζάνη να ισοφαρίσει με τον Baro, αλλά ο κορυφαίος του αγώνα δεν μπόρεσε να σκοράρει, γυρίζοντας του και η τύχη την πλάτη.

Στο 90ο πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στο 93ο πολύ μεγάλη απόκρουση του Τεντζέρη σε δυνατό σουτ του Μπακάλη, ο portiero των φιλοξενούμενων πετάχτηκε στο “Γ” της εστίας του κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments