....

ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ

Ο οδηγός μπαίνει στο λεωφορείο και ανεβάζει το μηχανάκι του. Ένας από τους επιβάτες τραβάει την επίμαχη φωτογραφία, που γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες…

Με τις τιμές των καυσίμων στα ύψη, ένας οδηγός βρήκε όπως φαίνεται την ευκαιρία να κάνει οικονομία. Μπήκε στο λεωφορείο με το μηχανάκι του και πήγε στον προορισμό του. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό συνέβη στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποια άλλη περιοχή της χώρας. Ο χρήστης του twitter που ανέβασε τη φωτογραφία δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες. Κατάφερε όμως να κάνει την εικόνα του viral στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

 

Όσοι κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε καθημερινή βάση, μπορούν να διηγηθούν ουκ ολίγες απίστευτες ιστορίες που έχουν ζήσει. Μία από αυτές έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες μέρες και αφορά την εμπειρία ενός χρήστη του Twitter σε λεωφορείο.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν μπαίνοντας το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, περίπου στις 08:30 όπως αναφέρει στα σχόλια, αντίκρυσε μέσα ένα μηχανάκι, το οποίο και φωτογράφισε. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα σχόλια από κάτω γινόταν χαμός, με τους χρήστες να… τρολάρουν για το Fuel Pass και την τιμή της βενζίνης.

 

Το θέμα προβλήθηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την εικόνα να γίνεται viral και τις συζητήσεις να συνεχίζονται…

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments