....

ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ & ΚΑΙΣΑΡΗ

Την πρώτη τους συμμετοχή με την ομάδα των παγκορασίδων του ΠΑΟΚ έκαναν οι νεαρές αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας Τσολάκοβιτς Σάρα και Καίσαρη Ειρήνη.

Συμμετείχαν στην πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά παγκορασίδων που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με αντίπαλο την Α.Ε. Πυλαίας, στη οποία ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 41-62.

Οι νεαρές αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Μάλιστα η Τσολάκοβιτς σκόραρε 10 πόντους και η Καίσαρη 4 πόντους.

Η συμμετοχή των αθλητριών του ΓΑΣ Έδεσσας στις παγκορασίδες του ΠΑΟΚ έγινε με την συναίνεση του ΓΑΣ στα πλαίσια της συνεργασίας που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ (Κ.Α.Ε. & Ερασιτέχνη). Είναι μια συνεργασία που συνεχώς επεκτείνεται και που παράγει πλέον αποτελέσματα.

Μετά την μεταγραφή της Αθηνάς Γιαννακέρη την περσινή περίοδο στον ΠΑΟΚ, δύο ακόμα νεαρές αθλήτριες βρίσκονται στον προθάλαμο μιας μετακίνησης στον ΠΑΟΚ. Επίσης ο νεαρός αθλητής του ΓΑΣ Έδεσσας Σταυρόπουλος Χρήστος, προπονείται με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας στην πράξη την σωστή δουλειά που γίνεται στη Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας.              

Διαιτητής : Κουφούδης

Δεκάλεπτα : 10-19, 22-40, ( ημιχ.), 29-50, 41-62 (τελ.).

A.E. Πυλαίας (Στάνη) : Λιάτσα 5 ,Καμπουρλάζου ,Γρηγοριάδου 22 ,Τσιστράκη , Γιαννακοπούλου , Εφραιμίδου 2 ,Νεοχωρίτη 12 ,Πασχαλούδη , Τζιλβέογλου .

ΠΑΟΚ (Δάγκουλας) : Μποτουρίδου , Σιακαβάρα 4 ,Πολυμένη 6 ,Πιτσούλη ,Σουντουλίδου , Τσολάκοβιτς 10 ,Θεοδώρου Χ. 7 ,Θεοδώρου Α. ,Δακουρά 2 ,Αθανασιάδου 4 ,Βουζούκου , Σάγμαλη 21 ,Καίσαρη 4 , Παλλάτου 4 .

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments