....

ΜΗΝΥΜΑ Δ/ΝΤΗ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Αγαπητοί μαθητές & αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί/τές εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Από σήμερα το πρωί, με τις Ευλογίες της Εκκλησίας μας και τον καθιερωμένο Αγιασμό, αρχίζει η εργασία μας στον χώρο του Σχολείου! Το καινούργιο σχολικό έτος είναι έτοιμο να ξεδιπλωθεί, με τις ώρες να μετρούν αντίστροφα ως το πρώτο κουδούνισμα! Όλοι εμείς, έχοντας ανανεωμένες δυνάμεις, ξεκινάμε με χαρά, αισιοδοξία, με δημιουργική διάθεση, με πνεύμα και σώμα πρόθυμο!

 

Σας καλωσορίζω και πάλι στο Σχολείο, με την ευχή να αξιοποιήσετε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας αλλά και τις ικανότητές σας, τα ταλέντα, τις κλίσεις και τη φαντασία σας, ώστε να δημιουργήσετε, να χαρείτε αυτή τη νέα σχολική χρονιά, να διδαχθείτε και να διδάξετε.

 

Σας προσκαλώ επίσης να συνεργαστούμε, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό, συμπεριληπτικό, σύγχρονο & καινοτόμο Δημόσιο Σχολείο.

Καλή, ασφαλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαρές, επιτυχίες και πρόοδο!

 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Πέλλας στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Δυτικού

      Στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Δυτικού παρευρέθηκε σήμερα 11-09-2023 ο Δ/ντής Π.Ε. Πέλλας κ. Σάββας Ταϊλαχίδης! Αφού ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον συμβολικό χαρακτήρα της παρουσίας του στο Δυτικό.

-«Είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, όπου το Σχολείο δίνει πνοή και κρατά τους ανθρώπους στον τόπο καταγωγής τους. Δυστυχώς, η μάστιγα της υπογεννητικότητας και η μετανάστευση στις πόλεις πιέζουν ασφυκτικά και αμείλικτα τα ολιγοθέσια σχολεία τα οποία προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανά...».

 

Ο Δ/ντής Π.Ε. Πέλλας          

Σάββας Ταϊλαχίδης                                               


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments