......

ΜΟΥΦΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ» - ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Μούφα τελικά οι «Μακεδονομάχοι» 

Ο Μητσοτάκης ο «Μακεδονομάχος» δήλωνε στις 22-01-2019 για την συμφωνία των Πρεσπών  

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, διότι για πρώτη φορά η Ελλάδα εκχωρεί επίσημα μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους γείτονες, εγκαταλείποντας με αυτόν τον τρόπο μια πολιτική δεκαετιών, για λόγους τους οποίους μόνον ο κ. Τσίπρας γνωρίζει». 

Σήμερα, 14-01-2021 ο ίδιος ο Μητσοτάκης (χαϊδευτικό «Κούλης») δηλώνει, από το Μαξίμου σε συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της «Βόρειας Μακεδονίας»: «Να εφαρμοστεί πλήρως και με συνέπεια η Συμφωνία των Πρεσπών» 

Πότε μας λέει ψέματα!!!, φυσικά την πρώτη φορά, τότε που ήταν αντιπολίτευση και ήθελε τους ψήφους. Δηλαδή, ένα εθνικό θέμα το έπαιζε για ψήφους! Κορόιδευε τον Ελληνικό λαό κανονικά!!! 

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Είστε ελεύθεροι να πάτε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

 

 

 

Ελευθέρας έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στους γαλάζιους βουλευτές να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας στη δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη που έγινε νωρίτερα στη βουλή με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκλέγονται στους νομούς της Μακεδονίας.

 

Αν και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δεν εμφανίστηκε υποστηρικτικός ωστόσο η αποστροφή του ότι «είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε» ουσιαστικά δίνει το ΟΚ για τη συμμετοχή των γαλάζιων βουλευτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης από τη στιγμή που οι βουλευτές είχαν μεταφέρει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη σχετική τους πρόθεση στο πλαίσιο και του κλίματος που εκτιμούν ότι υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής έθεσε το ζήτημα ότι θα έπρεπε συντεταγμένα η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι υπέρ ή κατά των συλλαλητηρίων και στο πλαίσιο αυτό να επιτραπεί ή όχι η συμμετοχή των βουλευτών. Επίσης κριτική στον κ. Μητσοτάκης ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος ότι κακώς εξαρτά τη στάση της από τη στάση του Πάνου Καμμένου στο θέμα των Σκοπίων υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει ανεξάρτητα από το τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ να πάρει σαφή θέση η ΝΔ.

 

Χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ με την «κολοτούμπα» της ΝΔ. Άραγε, όλοι αυτοί οι Νεοδημοκράτες που το έπαιζαν «Μακεδονομάχοι» τρομάρα τους, που είναι σήμερα!! Έχουν καταλάβει πως η χώρα έχει παραχωρήσει επίσημα μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους γείτονες!! Ήδη το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας, οι νεοέλληνες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μην μας φαίνεται τυχαία η κατάντια μας. Όσο για κάποιους συνεχιζόμενους «Μακεδονομάχους» που έχουν λουφάξει!! Αγνοούνται..  

    Την συμφωνία των Πρεσπών δεν την αναγνωρίζουμε. Κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα κατά της «δήθεν» Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, που με τόση «αφέλεια» δέχονται οι εκάστοτε κυβερνώντες.    

Γιάντσιος Ιωάννης - Δικηγόρος Σερρών, 6976639687          

 «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments