....

ΜΠΙΓΑΛΗΣ, ΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΩ: ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»

Ο Δάκης, η Μαντώ και ο Κώστας Μπίγαλης απάντησαν γιατί δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», που είχε αφιέρωμα σε μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών

Το περασμένο Σάββατο (23/1), η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο είχε αφιέρωμα σε μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών που όλοι αγαπήσαμε. Κεντρικοί καλεσμένοι ήταν ο Πασχάλης και η Ελπίδα, ενώ από την εκπομπή έλειπαν η Μαντώ, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης, οι οποίοι αρνήθηκαν να εμφανιστούν.

Την αρχή έκανε η Μαντώ που είχε δηλώσει μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, πριν από την προβολή της εκπομπής, ότι αρνήθηκε να παραστεί επειδή η παραγωγή αρνήθηκε να καταβάλει την αμοιβή που ορίζει πλέον με απόφασή του το Σωματείο των τραγουδιστών. Στο «Ηappy Day», όμως, μίλησαν και ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης που επίσης δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, θέλοντας να στηρίξουν ως όφειλαν την απόφαση του Σωματείου τους.

«Τους εξήγησα ευγενικά ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πληρωθώ. Ελπίζω οι συνάδελφοι που έχουν υπογράψει αυτό το κείμενο απλά να στηρίξουν αυτή την απόφαση και να σεβαστούν την υπογραφή τους» είπε ο Κώστας Μπίγαλης, ενώ η Μαντώ, με τη σειρά της, πρόσθεσε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι». Τέλος, ο Δάκης, με τη σειρά του υπογράμμισε πως όταν πάει σε μία εκπομπή που διαρκεί εννιά ώρες, πρέπει να πληρωθεί.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments