....

«ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΥΘΜΟ «ΧΟΡΕΨΕ» ΤΟ TWITTER

Καβάλησε την καρότσα ενός φορτηγού και βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (άγνωστο με ποια αιτιολογία εξόδου) η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους αντίκρισαν τις εικόνες.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πλατφόρμα ενός φορτηγού και με το σύνθημα «από τον δρόμο με αγάπη», τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στους Αθηναίους (χωρίς βέβαια να ξέρει αν οι ίδιοι ήθελαν να τις ακούσουν).

Το κεφάτο φορτηγό λοιπόν φαίνεται πως κυκλοφόρησε σε αρκετές γειτονιές της πόλης, όμως η σημαντικότερη στάση του ήταν όταν έστριψε στην Ηρώδου Αττικού για να «τα πει» και στον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οσφρίστηκε φυσικά την ευκαιρία για μερικές ωραίες επικοινωνιακές φωτογραφίες και βγήκε τρέχοντας από το γραφείο του για να χαιρετίσει την... κανταδόρα Άλκηστι.

Μόνο που το καλά σκηνοθετημένο happening δε φαίνεται να έπεισε το αυστηρό ακροατήριο των social media. Πράγματι όπως γράφει η πλειοψηφία των ΜΜΕ, η όλη... «φάση» έγινε trend, όμως τα επικριτικά σχόλια ήταν πραγματικά άφθονα και αφορούσαν τόσο την ενέργεια της κ. Πρωτοψάλτη, αλλά κυρίως το γεγονός ότι μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου συγκεντρώθηκαν πολλοί περισσότεροι από τους επιτρεπόμενους σύμφωνα με τις οδηγίες Χαρδαλιά. Αυτό βέβαια δε φαίνεται να ενόχλησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού ο συνωστισμός θα βοηθούσε στη δική του προβολή, αν λάβουμε υπόψη ότι οι περισσότεροι από τους παρόντες ήταν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι...

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments