....

Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ

Ο Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΝ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΕΚΛΕΚΤΟΥ» ΤΟΥ κ. ΣΤΑΜΚΟΥ

Ο σύγχρονος «Μαυρογιαλούρος» του δήμου Πέλλας

Στην πορεία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Πέλλας, κάποιοι προσπαθούν με εντελώς παλαιοκομματικό τρόπο να μας πάνε πολλά χρόνια πίσω.

Καταγγέλω δημόσια τον βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος με τον πιο απαράδεκτο ηθικά και πολιτικά τρόπο προωθεί τον «εκλεκτό» του κ. Στάμκο με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Με πιέσεις, υποσχέσεις για διορισμούς και με μια συμπεριφορά «Μαυρογιαλούρου», που θυμίζει κακέκτυπο πολιτικού δεκαετίας 1960, ο κ. Σταμενίτης, εγκλωβισμένος μέσα στην ανασφάλειά του, συνεχίζει με τον χειρότερο τρόπο αυτό που έκανε και στην προεκλογική περίοδο μέσα από το πολιτικό του γραφείο: Να προωθεί με αυτό τον τρόπο τον εκλεκτό του υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και να προτρέπει στους πολίτες την σταυροδοσία συγκεκριμένων υποψηφίων συμβούλων του κ. Στάμκου. Είναι γνωστές σε όλους άλλωστε οι στενές συγγενικές σχέσεις συνεργατών του με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του σημερινού  δημάρχου. 

Με αυτό τον τρόπο και με αυτή την συμπεριφορά του ο κ. Σταμενίτης περιφρονεί, υποτιμά και απαξιώνει τους χιλιάδες ψηφοφόρους του κόμματος που ανήκει, οι οποίοι (και αυτοί) στηρίζουν την παράταξή μας.

Είναι κρίμα και απογοητευτικό, κυρίως για τη νέα γενιά, το πρότυπο του «παλαιολιθικού» πολιτικού που πλασάρει ο εν λόγω βουλευτής που ορκίσθηκε να υπηρετεί όλο τον λαό.

Τον καταγγέλουμε δημόσια και τον παραδίδουμε προς κρίση στους πολίτες του δήμου Πέλλας για την παλαιοκομματική και άκρως ιδιοτελή συμπεριφορά του.

 

 

Νίκος Παπανικολάου

Επικεφαλής «Δημοτικής Ενότητας»

Υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments