....

Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΟΡΑΜΑ»: «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Συγκέντρωση Τροφίμων –  Παιχνιδιών – Φαρμάκων – Απορρυπαντικών

για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

 από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

ΚΑΙ

Πρόσκληση συμμετοχής στους καταστηματάρχες της Έδεσσας για διάθεση κουπονιών

 

Μετά από τρεις επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας προγραμματίζει την 4η δράση του τη Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014.

 

Τα Χριστούγεννα υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με 25 καταστήματα της Έδεσσας, από τα οποία μπορούσαν, όσοι ενδιαφέρονταν, να αγοράσουν κουπόνια αξίας 2€, 5€ και 10€, τα οποία τα παρέδιδαν στο περίπτερο τις ημέρες της δράσης και μετά διανεμήθηκαν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για να εξαργυρωθούν από τα αντίστοιχα καταστήματα που αγοράστηκαν.

 

Όσα καταστήματα τροφίμων, νωπών προϊόντων, κτλ. ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παραπάνω προσπάθεια και θέλουν να συνεργαστούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα», ως Συντονιστή Φορέα του Δικτύου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 23810 – 51174 υπόψη Δέσποινας Ξενάκη μέχρι την Παρασκευή 4 Απρ.

 

Όσοι καταστηματάρχες από άλλους Δήμους ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αντίστοιχους εκπροσώπους των άλλων Δήμων στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments