....

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΝΑΙ ΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΛΑ!!

Να θυμίσουμε την Ελληνική Κυβέρνηση 

Ναι στη ανθρωπιστική βοήθεια, όχι σε όπλα!! 

  

Σέρρες 28-02-2022 

Ή χώρα μας έστειλε 4 στρατιωτικά αεροπλάνα γεμάτα με στρατιωτικό υλικό (καλάζνικοφ κλπ) μέσω Πολωνίας στην Ουκρανία. Είναι η πρώτη! Χώρα που το έπραξε. Δηλαδή, γίναμε εχθρικό κράτος κατά της Ρωσίας. Ποιος είναι ο λόγος που το έπραξε??,  

Γιατί η χώρα μας ως μια δημοκρατική χώρα, ως μια χώρα με 4.000 χρόνια ιστορία, με αναρίθμητους πολέμους προέβη τόσο νωρίς σε μια τέτοια πράξη?, να γίνει μέρος ενός πολέμου.  

Γιατί η χώρα μας δεν στέλνει φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αλλά επέλεξε να στείλει στρατιωτικό υλικό!! Τι αποσκοπεί μια τέτοια πράξη που ισοδυναμεί να γίνει μέρος της μια πλευράς του πολέμου! 

Τις συνέπειες άραγε τις σκέφθηκε ή εκτελεί διαταγές ως προτεκτοράτο.  

Να υπενθυμίσουμε τα γεγονότα του 1919 όταν και τότε η χώρα μας έστειλε στρατό στην Ρωσία και πολεμούσαν στο πλευρό των Λευκών (εθνικοί) κατά των κόκκινων (μπολσεβίκων).   

Χάσανε τον πόλεμο, και τότε έγινε ο πρώτος ξεριζωμός (1 εκ. πληθυσμό) των ελλήνων από τις εστίες τους. Κατόπιν η Σοβιετική Ένωση, βοηθούσε με στρατιωτικό υλικό και αξιωματικούς τον Κεμάλ Ατατούρκ και επήλθε η Μικρασιατική καταστροφή. Μήπως η ιστορία επαναληφθεί ως φάρσα και δούμε «αύριο» η Ρωσία να στηρίζει την Τουρκία στις διεκδικήσεις της κατά της Κύπρου και την Ελλάδα!! Τι θα πεις τότε τους Ρώσους ..γιατί το κάνατε!! Αστεία πράγματα.  

Βλέπετε την Τουρκία να παίρνει κάποια θέση!! Εδώ την παρακαλούν να κλείσει τα στενά και δεν το πράττει, μέχρι να περάσει και το τελευταίο ρώσικο πολεμικό πλοίο. 

Ακόμη η Αμερική δεν έστειλε στρατιωτική βοήθεια εμείς στείλαμε!! Τρελαθήκαμε τελείως μου φαίνεται.  

Πάθαμε παροξυσμό σ΄ αυτήν την χώρα μας από την παρουσία των γεγονότων δίχως καμία ουσιαστική ανάλυση του πολέμου. Λέμε, λέμε, λόγια, λόγια χωρίς αξία και μυαλό. Ξεχάσαμε τους βομβαρδισμούς στην  Γιουγκοσλαβία ....θα μου πει κανείς γιατί η Αμερική κατέστρεψε το ΙΡΑΚ? (πάντως πυρηνικά όπλα ήξερε πως δεν είχε). Αυτές είναι νόμιμες ενέργειες!! Έστειλε η χώρα μας στρατιωτικό υλικό στους Ιρακινούς!!, στην Γιουγκοσλαβία κλπ!! Δεν έχει δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να βάλει σε περιπέτειες τον ελληνικό λαό που δεινοπαθεί τα πάνδεινα από την οικονομική κρίση την ακρίβεια, την πανδημία, τους πλειστηριασμούς κλπ.     

 Γίναμε πολεμοκάπηλοι ως χώρα και λαός!! Έλεος.  

Ναι στη ανθρωπιστική βοήθεια, όχι σε όπλα!! 

  

Γιάντσιος Ιωάννης - Δικηγόρος Σερρών, 6976639687           

 «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments