....

ΝΑΟΥΣΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΕΣ-«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» [ANAKOINΩΣΗ-VIDEO]

Ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή του εθίμου και των αποκριάτικων εκδηλώσεων απέστειλε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης – Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες της Νάουσας τονίζοντας πως όπως διεξάγεται αιώνες το έθιμο και οι εκδηλώσεις έτσι θα διεξαχθούν και φέτος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στα πλαίσια των έκτακτων απαγορεύσεων του Υπουργείου Υγείας ,για την πρόληψη και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου,παρουσία του Συλλόγου Εστίασης και του Προέδρου του ομίλου , Γενίτσαροι και Μπούλες,αποφασίστηκαν τα εξής : Θα τηρηθεί το έθιμο απαράβατα και θα διεξαχθεί το δρώμενο ,όπως γίνεται αιώνες τώρα .

Οι παράλληλες εκδηλώσεις των καταστημάτων θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν ανακοινωθεί . Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης – Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες.




 

Ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή του εθίμου και των αποκριάτικων εκδηλώσεων απέστειλε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης – Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες της Νάουσας τονίζοντας πως όπως διεξάγεται αιώνες το έθιμο και οι εκδηλώσεις έτσι θα διεξαχθούν και φέτος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στα πλαίσια των έκτακτων απαγορεύσεων του Υπουργείου Υγείας ,για την πρόληψη και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου,παρουσία του Συλλόγου Εστίασης και του Προέδρου του ομίλου , Γενίτσαροι και Μπούλες,αποφασίστηκαν τα εξής : Θα τηρηθεί το έθιμο απαράβατα και θα διεξαχθεί το δρώμενο ,όπως γίνεται αιώνες τώρα . Οι παράλληλες εκδηλώσεις των καταστημάτων θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν ανακοινωθεί . Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης – Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες.

Read more at: https://parallaximag.gr/epikairotita/antartiko-sti-naousa-kanonika-tha-d...
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments