....

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ- «Η ΖΩΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟ», ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Η «Ζωή σε Ρυθμό»- «Life in Rhythm»,  υποστηρίζεται οικονομικά από τα Κέντρα Κινηματογράφου Ελλάδας, Μαυροβουνίου και Κύπρου, καθώς και από το Πρακτορείο Κινηματογράφου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. 

 

Κύριος παραγωγός είναι η ελληνική εταιρεία παραγωγής «Soul Production» της Ιωάννας Σουλτάνη, ενώ ο συμπαραγωγός των Σκοπίων είναι ο  Ντεγιάν Κραϊτσέφσκι από την Krug Film, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Ξεκίνησαν στην Αθήνα τα γυρίσματα της ταινίας μεγάλου μήκους «Life in Rhythm», σε σενάριο Αμερίσας Μπάστα και Δημήτρη Νάκου από την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Μπάστα και συμπαραγωγή με την «Krug Film» από τα Σκόπια.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Αύγουστο σε αρκετές τοποθεσίες στην Αθήνα.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Λένας, μιας 20χρονης γυναίκας που ζει στην Αθήνα, εργάζεται σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ και ζει με την οικογένειά της. Επειδή ζει στη φτώχεια και η καθημερινότητά της είναι γεμάτη ένταση, θέλει να φύγει και να ξεκινήσει τη δική της ζωή. Όλα αλλάζουν όταν η Λένα απολύεται την ίδια στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Τι κι αν η απόφαση να κρατήσετε το μωρό είναι ο μόνος τρόπος για να σώσετε τη δουλειά;

Τον ρόλο της Λένας ερμηνεύει η νεαρή Ελίνα Τσιορμπατζή και το υπόλοιπο καστ αποτελείται από ηθοποιούς από την Ελλάδα και την Αλβανία.

Η «Life in Rhythm»,  υποστηρίζεται οικονομικά από τα Κέντρα Κινηματογράφου Ελλάδας, Μαυροβουνίου και Κύπρου, καθώς και από το Πρακτορείο Κινηματογράφου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. 

 

Συμπαραγωγοί είναι επίσης η Δέσποινα Μουζάκη από την κυπριακή «Breaking Wave Production LTD» και ο Νεμάνια Ντράγκοβιτς από την «Video Production» του Μαυροβουνίου.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Μπάστα. Οι μικρού μήκους ταινίες της «Όχι αύριο», «Τσαδόρ», «Χρήστος και Δήμητρα», «Εβίβα» και άλλες, συμμετείχαν σε μια σειρά από τοπικά και διεθνή φεστιβάλ τα τελευταία δέκα χρόνια και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments