....

ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Συνεχίζει τις επαφές το Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας για τον σχεδιασμό της νέας αθλητικής χρονιάς. Ήδη έχουν γίνει οι διαδικασίες για την μεταγραφική ενίσχυση της ανδρικής ομάδας.

Μετά την πρώτη περσινή συμμετοχή, η ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας φιλοδοξεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο «πρόσωπο» παίζοντας καλό μπάσκετ αλλά και ενσωματώνοντας σταδιακά τους νέους αθλητές που έρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Την νέα χρονιά ο ΓΑΣ θα συμμετάσχει πέρα από το ανδρικό πρωτάθλημα τη Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ , στο παιδικό πρωτάθλημα, στο μινι αγοριών και στο μινι κοριτσιών.

Προβληματισμός προκάλεσε στους ανθρώπους του ΓΑΣ Έδεσσας η απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  ( Ε.Ο.Κ.), με την οποία καθορίζει τιμολόγιο για την έκδοση Αθλητικών Δελτίων 15 ευρώ, Φύλλο Αγώνα 10 ευρώ, ανανέωση Αθλητικών Δελτίων 5 ευρώ. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην κατάργηση των επιχορηγήσεων, των μετακινήσεων, την πληρωμή των διαιτητών από τις ομάδες, κ.α.

Ειδικά η έκδοση Αθλητικών Δελτίων έναντι 15 ευρώ και η ανανέωση των αθλητικών δελτίων έναντι 5 ευρώ το καθένα για κάθε έτος, συνιστά χαράτσι μνημονικού τύπου, που μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα θα οδηγήσει στον αφανισμό το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Δηλαδή μια ερασιτεχνική ομάδα με 100 αθλητικά δελτία πρέπει κάθε χρόνο τέλος Αυγούστου, να πληρώνει 500 ευρώ (100Χ5=500) ώστε να πάρει στα χέρια της τα αυτοκόλλητα ανανέωσης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα χρήματα και η ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει δεν μπορεί να συμμετάσχει σε καμία διοργάνωση. 

Ο ΓΑΣ Έδεσσας προσανατολίζεται στην έκδοση λαχειοφόρου αγοράς με κλήρωση δώρων, στην προσπάθεια του να συγκεντρώσει το ποσό που θα απαιτηθεί για την κάλυψη της ανανέωσης των δελτίων και άλλων εξόδων του συλλόγου. Επίσης όπως και σχεδόν όλοι οι σύλλογοι με τους οποίους ήρθαν σε επαφή τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου,  προσανατολίζεται σε αύξηση της συνδρομής στην ακαδημία μπάσκετ.

 

Δοκιμαστικές προπονήσεις με την ΧΑΝΘ για τον Σταυρόπουλο Χρήστο

 

Προπονήσεις με την ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης έκανες ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής του ΓΑΣ Έδεσσας Σταυρόπουλος Χρήστος. Ο ταλαντούχος δεκαπεντάχρονος αθλητής, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό team της Αδελφότητας και στον επικεφαλή κ. Μ. Γιαννουζάκο, μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ . Η πιθανή μεταγραφή του νεαρού αθλητή στην ΧΑΝΘ θα είναι ένα ακόμα «παράσημο» στην προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες του ΓΑΣ Έδεσσας.

 

 

Φωτογραφία: Ο νεαρός αθλητής δίπλα στον κόουτς Μπιτέρνα στο camp cross over στα Σερβία 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments