....

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου

Ελλάδος για της ηλικίες των Εφήβων / Νεανίδων και των Ανδρών / Γυναικών για την στελέχωση των κλιμακίων του 2015. Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν τρεις αθλήτριες και έφεραν τρία μεταλλια. Συγκεκριμένα 

2η θέση για την Παπαδοπούλου Κυριακή στην κατηγορια -68 κιλα Νεανίδων 
2η θέση για την Μπαλδάρη Ελένη στην κατηγορία +68 κιλά Νεανίδων
3η θέση Ναάνου Ιωάννα στην κατηγορια -51 κιλά Νεανίδων.
  Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία για αυτή την προσπάθεια απομένει άλλο εάν προκριματικό πρωτάθλημα το Δεκέμβρη για την εισαγωγή των καλύτερων στα κλιμάκια.
   Οι αθλητές συλλέγουν 8 πόντους με την 1η θέση 6 ποντους με την 2η θέση και 4 πόντους με την τρίτη θεση. 
 
ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ THΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ
 
  Με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος  θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο  στο Διεθνές Πρωτάθλημα  1st hereye trophy στη Σόφια της Βουλγαρίας οι Πανελληνιονίκες Πόζαρλη Αθηνά στη κατηγορία -55 κιλά  και η Νάνου Ιωάννα στην κατηγορία -51 κιλά ενώ μία από τους προπονητες της ομάδας είναι και η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία.
Ενώ η ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ που θα συμμετέχει στο 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ απαρτίζεται από τους: Χαρίτος Μαρίνος, Χατζηιωαννίδης Γιώργος, Παπαδοπούλου Κυριακή, Τσαούσκα Αντιγόνη, Τούρα Ευαγγελία, ΠέτκουΑνδριαννη, Μπακύρτση Σταυρούλα, Φαρμούζη Κυριακή, Πόζαρλη Αγγελική, Μητάκου Εύη και Μπαλδάρη Ελένη με προπονήτρια την κ. Μπιρόζη Ιορδάνα.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments