....

ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΘΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Δύο νεαροί και μία κοπέλα τα έβαλαν με τον Viktor Lyall, χωρίς να ξέρουν ότι είναι γνωστός αθλητής του MMA. Το ανακάλυψαν με τον δύσκολο τρόπο. Ο Viktor Lyall κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του παρά τις προκλήσεις που δεχόταν από την παρέα νεαρών. Κάποια στιγμή, όμως αναγκάστηκε να τους δώσει να καταλάβουν οτι δεν πρέπει να τα βάλουν μαζί του.

Όλα άρχισαν όταν ο Viktor Lyall είδε την παρέα των τριών ατόμων να την έχει πέσει σε έναν άλλο νεαρό και αποφάσισε να επέμβει για να τον βοηθήσει. Τότε, οι δύο άνδρες και η κοπέλα έβαλαν εκείνον στο στόχαστρο, χωρίς να ξέρουν ποιος είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο αθλητής του MMA, έκανε ό,τι μπορούσε για να συγκρατηθεί, παρά τις προκλήσεις που δεχόταν. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα τον απείλησε ότι ο πατέρας της είναι bodybuilder και πως θα τον βάλει στη θέση του.

Σε κάποια φάση, ο ένας από τους δύο πλησίασε απειλητικά τον Viktor Lyall και εκείνος τον ξάπλωσε με μία κλωτσιά στο κεφάλι. Οι δύο άνδρες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν.

Ο νεαρός που δέχθηκε το πρώτο χτύπημα, επιχείρησε να του ρίξει μπουνιά. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Lyall κατάφερε να του ρίξει εκείνος μπουνιά και να τον ξαπλώσει για δεύτερη φορά στο έδαφος.

Επιτέλους, η τριάδα πήρα το μήνυμα ότι αν συνεχίσει, αυτό δεν θα πάει πολύ καλά και αποχώρησε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments