....

ΝΕΚΡΗ 24ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνούν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου σε σχέση με την 24χρονη Σταυρούλα Σδράκα Πασχαλίδου από τη Νέα Νικομήδεια Βέροιας, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2020 νεκρή από συγγενικά της πρόσωπα στο σπίτι όπου διέμενε στο Παραλίμνι της Κύπρου.

Στη σορό της άτυχης νεαρής διενεργήθηκε νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια της οποίας λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιατροδικαστής δεν κατέστη δυνατό να διακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου της 24χρονης και το σχετικό πόρισμα θα εκδοθεί μετά τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εξετάσεων. 

 Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας "πίσω" από τον θάνατο της άτυχης νεαρής, ενώ δεν εντόπισαν οποιαδήποτε τεκμήρια ή στοιχεία που να συνηγορούν σε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις το απόγευμα της Πέμπτης (9/1/2020) η 24χρονη από την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της ένοιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει στην θεία της και να την ενημερώσει ότι δεν ένοιωθε καλά. Η θεία της κοπέλας μετέβη με τον αδελφό της στο σπίτι και παρά τα επανειλημμένα κτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Τελικά ο θείος της κοπέλας έσπασε την πόρτα και εντόπισε την 24χρονη σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν την 24χρονη και διαπίστωσαν το θάνατο της.

Η άτυχη 24χρονη από την Ημαθία το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην Κύπρο και ο θάνατός της συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του τόπου καταγωγής της. 

Πληροφορίες από Alpha Κύπρου

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments