....

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

 

   Με αφορμή τον ορισμό νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Σκύδρας, με διάρκεια θητείας από 1-3-2021 έως 31-8-2022, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε σχετικά:

   Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους:

   Μαρία Γιακαμόζη - Πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας,

  Μιχάλη Μέγα - Οικονομικών,

  Χαράλαμπο Γεραντίδη - Έργων και τεχνικής υπηρεσίας,

  Γιώργο Σταματέλλο - Αγροτικής ανάπτυξης, προγραμματισμού και λαϊκών αγορών, και

  Κωνσταντίνο Τερζίδη - Καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας,

για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στο Δήμο μας κατά το διάστημα της δεκαοκτάμηνης θητείας τους.

   Ωστόσο η προσφορά τους δεν σταματάει εδώ, αφού συνεχίζεται από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου κι όσων υποχρεώσεων από το αξίωμα αυτό απορρέουν.

   Θέσεις ευθύνης, μαζί μ΄αυτήν του Δημοτικού Συμβούλου, θ΄αναλάβουν όλα τα μέλη του συνδυασμού μας. Καλωσορίζω, λοιπόν, παράλληλα, κι εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους κάθε επιτυχία στο έργο τους:

   Γιώργο Χρυσαφίδη – Έργων και τεχνικής υπηρεσίας,

   Ιωάννα Βέργου – Πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας,

  Αναστάσιο Αδαμίδη – Οικονομικών,

  Αθανάσιο  Γίτσα - Καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας,

  Σταύρο Πασχαλίδη – Αγροτικής ανάπτυξης και λαϊκών αγορών.

  Τόσο από εμένα, όσο κι από τους προηγούμενους Αντιδημάρχους αλλά κι από τα ικανά στελέχη των υπηρεσιών μας θα υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση, θα σταθούμε δίπλα τους ώστε να πετύχουν στο έργο τους. Και είμαι βέβαιη ότι θα πετύχουν μέσα στο πλαίσιο των αρχών και των αξιών που ως παράταξη, ως συνδυασμός κι ως Δημοτική Αρχή έχουμε προδιαγράψει, έχουμε συνδιαμορφώσει και συμφωνήσει και τ΄οποίο επικύρωσαν και σφράγισαν  με την ψήφο τους οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μας.

   Βρισκόμαστε δέκα εννέα μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης συνεχόμενης θητείας στη διοίκηση του Δήμου μας. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε δουλέψαμε με αμεσότητα, με μεθοδικότητα με συνεργατικότητα, με στοχευμένο πρόγραμμα δράσεων, πρωτοβουλιών και διεκδικήσεων ώστε ν΄αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και κάθε πρόσφορο χρηματοδοτικό εργαλείο για το συλλογικό καλό και για την ανάπτυξη της κοινωνίας και του τόπου μας.

  Προτεραιότητα, αρχή, δέσμευση και υποχρέωσή μας ήταν και είναι η άσκηση και η προαγωγή ανθρωποκεντρικής πολιτικής με σεβασμό στην παράδοση και στο περιβάλλον. Υψηλό καθήκον κι αταλάντευτη προτεραιότητά μας ήταν και είναι η προστασία και η ενδυνάμωση των ανθρωπίνων αξιών, η κοινωνική, οικονομική και χωροταξική συνεκτικότητα και ισορροπία.

   Και το έχουμε αποδείξει από την πρώτη θητεία μας ως Δημοτική Αρχή έχοντας ν΄αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Το αποδείξαμε και στη συνέχεια και πρόσφατα έχοντας ν΄αντιμετωπίσουμε επιπρόσθετα της οικονομικής και την πανδημική κρίση.

   Μ΄αυτές τις αρχές και τις αξίες συνεχίζουμε ακάθεκτοι μαζί με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας. Δεν μας πτοούν δυσκολίες, αντιξοότητες, προβλήματα ή συκοφαντίες, στημένα, προβοκατόρικα παιχνίδια που κάποιοι, ολίγιστοι, εξυφαίνουν.

Δεν υποχωρούμε, δε δειλιάζουμε, δε συμβιβαζόμαστε, δεν υποστέλλουμε τη σημαία της διαρκούς δράσης και της διεκδίκησης, δεν παραιτούμαστε αλλά αγωνιζόμαστε τον αγώνα τον καλό για τη συλλογική πρόοδο και ευημερία.

   Θεωρώ σημαντικό ν΄αποσαφηνιστεί για μια ακόμη φορά ότι: όσοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ή να συμπαραταχθούν ή δεν μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας, όσοι επιχειρούν προσωπικές στρατηγικές και επιδιώκουν ατομικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, όσοι βρίσκονται απέναντι από το κοινό αίσθημα και την κοινωνία, όσοι δεν μπορούν να είναι  συντελεστές στη λύση των προβλημάτων του τόπου μας, ας μη γίνονται τουλάχιστον τροχοπέδη και εμπόδιο.

    Με τους συνεργάτες μου - αιρετούς και υπηρεσιακούς -  κι όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά διότι ο πολιτικός χρόνος είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιούμε κάθε στιγμή. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια αυτοδιοίκηση ισχυρή κι αξιόπιστη, για μια κοινωνία ανθούσα, παραγωγική, δίκαιη και προοδευτική!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments