....

ΝΟΜ. ΕΠΙΤΡ. ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ: ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ

nom_epitropi_pasok_pellasΓια μια ακόμα φορά ο κ. Τζαμτζής επιχειρεί να εκτοξεύσει βαρύγδουπες δηλώσεις ώστε να προσελκύσει τα φλάς της δημοσιότητας. Αυτή η παλαιοκομματική τακτική δεν πείθει κανέναν, δεν καλύπτει την παντελή απουσία προτάσεων και οράματος του ιδίου για τον νομό μας.

Επιτέλους, ο κόσμος της Πέλλας αναζητεί πολιτικούς οι οποίοι να βρίσκονται μακριά από πελατειακές αντιλήψεις.

Σας στεναχωρεί κ. Τζαμτζή ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει δείξει μεγάλο έργο όλο αυτό το διάστημα της θητείας του και έχει χαράξει μια προοδευτική εκσυγχρονιστική πορεία δίπλα στο σύγχρονο αγρότη με την συνεχή του παρουσία σε όλα τα Αγροτικά κέντρα και ιδιαίτερα στην Πέλλα.

Να σας υπενθυμίσουμε το πρόβλημα των κτηνοτρόφων – παραγωγών της Πέλλας για τους βοσκότοπους! Η Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Πέλλας ήταν εκείνη που προκάλεσε συζήτηση μεταξύ του Υπουργού, των κτηνοτρόφων και των Παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η παρέμβασή από πλευράς του Υπουργού ήταν άμεση, έτσι καταφέραμε, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι- παραγωγοί, να εισπράξουν τα χρήματα τους πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Επιτέλους φτάνει με τις γραφικότητες και τον λαϊκισμό σας !

 

 

 

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας

 

Ο Γραμματέας

 

Βασίλης Πετρόπουλος

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments