....

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ΠΕΛΛΑΣ : ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ-ΠΕΛΛΑΣ

Όλοι μαζί μπορούμε την ανατροπή!!

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας , συνεδρίασε την Τέταρτή 31/5                   η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας . Κεντρική εισηγήτρια  ήταν     η συντοπίτισσα μας ,  πρώην Υπουργός Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Έφη Αχτσιόγλου .

  « Τίποτα δεν έχει τελειώσει , τίποτα δεν έχει κριθεί . Οι εκλογές στις 25 Ιουνίου αποτελούν μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που είναι και η πιο κρίσιμη. Μια μάχη που θα κρίνει τις ζωές των Ελλήνων πολιτών για την επόμενη τετραετία. Την μάχη αυτή θα την δώσουμε όλοι μαζί αποφασισμένοι , για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα της δικαιοσύνης , για να κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να την συνθλίψουν. » τόνισε χαρακτηριστικά η εισηγήτρια Έφη Αχτσιόγλου.   

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Π..Σ. Ν. Πέλλας ,των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των μελών και φίλων του κόμματος. Κοινή συνισταμένη όλων ήταν η προσήλωση  στον αγώνα για την ανατροπή των αποτελεσμάτων της 21ης Μαΐου.

Άλλωστε όπως έχει τονίσει και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ,  Αλέξης Τσίπρας  , «αξίζει να ενώσουμε δυνάμεις και να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη. Γιατί τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας . Όχι για το κόμμα μας. Μαζί μπορούμε να το γυρίσουμε. Μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τη προοπτική μιας ανεξέλεγκτης και αλαζονικής Δεξιάς διακυβέρνησης. Μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την επιβολή ενός προγράμματος, που θα κοστίσει πανάκριβα στο λαό και τη χώρα».

 

Για την Εκλογική Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας

 

                                                                      Ο   Πρόεδρος   Πέτρος  Γάγκλιου        

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments