....

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΘΑ “ΠΛΗΡΩΣΕΙ” ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝΟ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ;

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, θα πληρώσει απ΄ ότι φαίνεται το μάρμαρο για το θέμα που έχει προκύψει με τη μεταφορά του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, με σκάφος του Λιμενικού, από την Τήνο στη Μύκονο.

Γιατί …επιστρατεύθηκε το σκάφος για τη μεταφορά του βουλευτή, την ίδια στιγμή που χιλιάδες τουριστών παρέμειναν -και κάποιοι παραμένουν- “αιχμάλωτοι” στην Σαμοθράκη, εδώ και 10 ημέρες; Η ειρωνία είναι ότι αυτό το ίδιο σκάφος είχε χρησιμοποιηθεί την τελευταία φορά που είχε προκύψει θέμα με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης!

Ο κ.Κεδίκογλου, ήθελε να προλάβει την πτήση για Αθήνα, ώστε μετά όπως λέει να πάει στην εκλογική του περιφέρεια στην Εύβοια, η οποία καιγόταν! Η φωτιά στην Εύβοια, ακόμη καίει, συνεπώς δεν υπήρχε κανέναν λόγος βιασύνης…Η παρουσία οποιουδήποτε πολιτικού -με γένια ή χωρίς- δεν βοήθησε διόλου στην κατάσβεση της φωτιάς η οποία καίει για τέταρτη ημέρα.

Η αποκάλυψη της μεταφοράς του κ.Κεδίκογλου, πρόσθεσε ένα ακόμη επικοινωνιακό -αλλά και ουσιαστικό- πρόβλημα στην κυβέρνηση, μετά από τις φωτιές και τον αποκλεισμό των τουριστών στη Σαμοθράκη επί δεκαήμερο.

Πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας διαρρέουν ότι πάγια θέση της ηγεσίας του είναι να μην χρησιμοποιούνται τα σκάφη του Λιμενικού “για μεταφορές ιδιωτών” και προσθέτουν ότι την εντολή να υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημα του βουλευτή δόθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού. Γι΄ αυτό λέμε ότι θα την “πληρώσει”. Όχι ότι δεν έχει ευθύνη. Οι Αρχηγοί -όλοι οι Αρχηγοί- πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και το όχι.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments