....

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ LET’S DO IT GREECE

 

Σαφές μήνυμα και πράξη εθελοντισμού κι ευαισθητοποίησης για ένα καθαρό κι όμορφο περιβάλλον αποτέλεσε η συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας με τη σύμπραξη Συλλόγων στην πανελλήνια δράση «Let’s do it Greece».

Έτσι, με βάση τον πανελλαδικό συντονισμό, το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2016 και μετά τη συγκέντρωση στο Δημαρχείο, οι ομάδες δουλειάς ξεκίνησαν το έργο τους στο αλσύλλιο του Κ.Α.Π.Η. Σκύδρας και στην πλατεία Πλαστήρα.

Οι εθελοντές με τα υλικοτεχνικά μέσα που διέθεσε ο Δήμος Σκύδρας, την καθοδήγηση των δημοτικών στελεχών και την ενεργό παρουσία και συμμετοχή της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας πραγματοποίησαν  εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης, βαψίματος, φύτευσης και γενικότερα καλλωπισμού κι εξωραϊσμού.

Με πολλά εύγε και πολλές ευχαριστίες από καρδιάς ανταποδίδει η Δήμαρχος Σκύδρας την εθελοντική προσφορά και τη συμβολή τους στον εξωραϊσμό του τόπου μας: τον Σύλλογο Γυναικών Σκύδρας «Η Σκυδραία», την Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Ζωής «Η Ζωοδόχος Πηγή» κι όλους τους συμπολίτες μας που διέθεσαν το χρόνο και την εργασία τους εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους  για το περιβάλλον.

 

DSC_0718.jpg

DSC_0717.jpg

DSC_0714.jpg

DSC_0712.jpg

DSC_0709.jpg

DSC_0681.jpg

DSC_0678.jpg

DSC_0665.jpg

DSC_0663.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments