....

Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΝ Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών επισήμων μεταξύ άλλων του ομοσπονδιακού προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη και των πρωταθλητών Ευρώπης στο Euro 2004 Άγγελου Μπασινά και Στέλιου Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Α.Σ. Γιαννιτσά και στον τυπικά φιλοξενούμενο Εδεσσαϊκο, στο γήπεδο τον Γαλατάδων.


Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε με σκορ 1 - 1, με γκολ των Παντελίδη για τα Γιαννιτσά και Λαφαζανίδη για τον Εδεσσαϊκο.

Οι παίκτες της ομάδα της Έδεσσας ήταν πιο ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι και με σκορ 5 - 6 σήκωσαν το τρόπαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου, με λίγες φάσεις και χωρίς πολλές συγκινήσεις για τους θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος όμως έγινε ένα εξαιρετικό ματς. Ο Α.Σ.Γιαννιτσά προηγήθηκε με 0 - 1 στο 71ο λεπτό, με κεφαλιά του Γιάννη Παντελίδη. Μάλιστα η ομάδα των Γιαννιτσών έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει δύο τα τέρματα της.
Αφού δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι ο Α.Σ. ήρθε η τιμωρία από τον Εδεσσαϊκό ο οποίος με τον πολύπειρο Λαφαζανίδη ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στο 89ο λεπτό και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης πέρασε χωρίς καμία αξιοσημείωτη φάση, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές στην άμυνά τους και να κρατάνε εύκολα τους αντιπάλους τους μακριά απο αυτές.

Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης κύλησε όπως και το πρώτο, με την κούραση στις προσπάθειες των παικτών να είναι εμφανής. Έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκου Σοϊλεμέζογλου ο οποίος έπιασε δύο πέναλτι και έδωσε στην ομάδα του το κύπελλο με σκορ 5 - 6

Πέναλτι
1 - 0 Χουσείνογλου
1 - 1 Ντόγος
2 - 1 Θεοδωρίδης
2 - 2 Ταουσάνης
3 - 2 Παντεκίδης
3 - 3 Παπαδημητρίου
4 - 3 Πέλκας
4 - 4 Παπαγεωργίου
4 - 4 Ιορδανίδης (αουτ)
4 - 4 Λαφαζανίδης (αουτ)
4 - 4 Μουρίκη (απόκρουση)
4 - 4 Μωυσίδης (αουτ)
5 - 4 Μπαμπαλής
5 - 5 Πούπης
5 - 5 Σέρα (απόκρουση)
5 - 6 Κιόρτσης


 





 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments