....

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ «ΤΑΣΟΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγουν για τον Τάσο Ποτσέπη, πιο γνωστό ως «αγάπη μόνο», που ξεκίνησε από τηλεπαιχνίδι γνωριμιών, βρέθηκε κάποια στιγμή στο πλευρό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει για δήμαρχος Έδεσσας και πλέον ετοιμάζεται να ντυθεί Ειδικός Φρουρός.

Ο «αγάπη μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης του Νικολάου και της Ελένης, όχι μόνο είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά έχει και πολύ υψηλή βαθμολογία όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., με τον Τάσο Ποτσέπη να κάνει το πρώτο βήμα για να ενταχθεί στο Σώμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και μάλιστα ως Πενταετούς Υποχρέωσης.

Βέβαια, για να γίνει το... όνειρο του πραγματικότητα και να ντυθεί Ειδικός Φρουρός θα πρέπει να περάσει ακόμα τις αθλητικές (σ.σ. λογικά δεν θα έχει πρόβλημα) και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, που προβλέπει ο νόμος. Εάν κι αυτό συμβεί, με δεδομένο ότι οι 1.500 νέοι Ειδικοί Φρουροί προορίζονται για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την Ομάδα ΔΕΛΤΑ κι άλλες μάχιμες υπηρεσίες της Αστυνομίας τότε είναι πολύ πιθανό να μοιράζει... «αγάπη μόνο» στα Εξάρχεια! 

Όπως και να έχει του ευχόμαστε καλή επιτυχία!


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments