....

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΙΚ ΤΟΚ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ VIRAL - VIDEO

Ο Πατέρας Παύλος αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok, ώστε να δίνει συμβουλές στους νέους. Βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στην πλατφόρμα και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το μοναδικό περιεχόμενο που παράγει.

Ο πατέρας Παύλος αποφάσισε να μιλήσει τη γλώσσα της νεολαίας και πριν από περίπου ένα μήνα, μπήκε στον κόσμο του TikTok.

Ο ιερέας, ο οποίος δεν αποχωρίζεται ποτέ το ράσο του, μοιράζεται χιουμοριστικά και χορευτικά βίντεο με την οικογένειά του. Δίνει συμβουλές στους νέους και συχνά αφηγείται παραβολές από τη Βίβλο.

 

Η προσέγγιση του πατέρα Παύλου φαίνεται να βρίσκει απήχηση στους νέους, καθώς τα βίντεό του συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 23.000 οπαδούς, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην πλατφόρμα.

 

«Η εμπειρία μου με τους νέους με έχει διδάξει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι οι νέοι χρειάζονται χιούμορ και ειλικρίνεια και δεύτερον, ότι εμείς που έχουμε την εμπειρία πρέπει να συνδεθούμε με τους νέους», τονίζει ο πατέρας Παύλος σε ένα από τα βίντεό του.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments