....

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16-7-2015

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές το σκηνικό του καιρού για την Πέμπτη 16 Ιουλίου, αλλά και για τις επόμενες ημέρες. Ηλιοφάνεια παντού,

στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία ζέστη και στο Αιγαίο ενισχυμένο μελτέμι είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά. Πιο αναλυτικά: Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε ηλιοφάνεια και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 35 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν για λίγο τα 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 37 βαθμούς και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια έως τους 34 με 35. Στην Πελοπόννησο αναμένεται καθαρός ουρανός. Τα θερμόμετρα θα δείξουν το μεσημέρι και τους 36 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς και στη νότια μέχρι και 4 βαθμούς υψηλότερη.Image and video hosting by TinyPic Στο Καστελλόριζο και στη Ρόδο θα έχουμε ήλιο και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι ενισχυμένοι μέχρι και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 με 33 βαθμούς, όμως στις Κυκλάδες δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 28. Στη Λήμνο και στις Σποράδες, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 37 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές στους 33 με 35. Στην Αττική προβλέπονται καθαρός ουρανός και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 26 μέχρι 34 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο και ζεστό καιρό και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.



 

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές το σκηνικό του καιρού για την Πέμπτη 16 Ιουλίου, αλλά και για τις επόμενες ημέρες. Ηλιοφάνεια παντού, στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία ζέστη και στο Αιγαίο ενισχυμένο μελτέμι είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά. Πιο αναλυτικά: Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε ηλιοφάνεια και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 35 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν για λίγο τα 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 37 βαθμούς και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια έως τους 34 με 35. Στην Πελοπόννησο αναμένεται καθαρός ουρανός. Τα θερμόμετρα θα δείξουν το μεσημέρι και τους 36 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς και στη νότια μέχρι και 4 βαθμούς υψηλότερη. Στο Καστελλόριζο και στη Ρόδο θα έχουμε ήλιο και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι ενισχυμένοι μέχρι και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 με 33 βαθμούς, όμως στις Κυκλάδες δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 28. Στη Λήμνο και στις Σποράδες, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 37 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές στους 33 με 35. Στην Αττική προβλέπονται καθαρός ουρανός και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 26 μέχρι 34 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο και ζεστό καιρό και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

www.dikaiologitika.gr

Σχόλια - Facebook Comments